To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

anjas - Pon 19 Lut, 2007

Czy na ósmym zdjęciu widać przód Twojej nowej BM`ki?
M - Pon 19 Lut, 2007

Hehhe i od razu avatar fwd sucks :) Uwielbiam ten gest :)
BM.W sucks :)

saxorulez - Pon 19 Lut, 2007

będziemy mu te BMW niszczy spod każdych świateł :P
i jeszcze mu się odmieni jak będzie trzeba tylni most naprawić (czego nie życzę oczywiście)

Michał - Pon 19 Lut, 2007

a co, czesta przypadłość BEEMEK ??

nie wiem ale nie wydaje mi sie to tanie w naprawie, kolega z WSPiZ miał taka, jak uderzył w krawęznik tylnym kołem to zapłacił 12.000 za naprawę w ASO
Michał - Pon 19 Lut, 2007

aso ... moze dlatego tak drogo.

no wiadomo ze dlatego.
ALe tak tylko mówie ze za naprawę w Citroenie, Hondzie nie zapłacił byś tyle - wqiec i naprawy w nei aso będą droższe.

k-mart - Pon 19 Lut, 2007

Ja ostatnio w mojej wymienialem tylny most razem z cala belka, amorami oraz polosiami bo bylo krzywe z wypadku. Drogo mnie nie kosztowalo, bo kupilem calosc za 500.- fr i sam wymienilem. :D
Ale przy zdejmowaniu wydechu spadl mi na glowe i mialem spuchnieta banie...nie wiedzialem ze jest taki ciezki :/

Niemy - Pon 19 Lut, 2007

jakbym byl na etapie kupowania auta z tego przedzialu cenowego i zobaczylbym to ogloszenie to z pewnoscia bylbym bardzo zainteresowany, auto bardzo mi sie podoba i do tego tak zadbane, rarytas
k-mart napisał/a:
przy zdejmowaniu wydechu spadl mi na glowe i mialem spuchnieta banie...nie wiedzialem ze jest taki ciezki

bo to panzerwagen :)

Dariano - Pon 19 Lut, 2007

Gotti napisał/a:
Dariano napisał/a:
transport z CH do PL to 1000-2000zl

1100zł to samo paliwo.

Na układy nie ma rady :D

PiTT - Pon 19 Lut, 2007

eM napisał/a:
Hehhe i od razu avatar fwd sucks :) Uwielbiam ten gest :)
BM.W sucks :)

hehe pozdro ziom i tyle :)
a co gdyby to była s2000? ajjj
nie znasz się na żartach to nic nie poradzę ;)
co do ogłoszenia to opisałem tak jak jest
jeśli chodzi o auto to czegoś takiego właśnie szukałem, im dłużej jeżdzę tym bardziej mi się podoba
sram na opinie o bmw bo i tak nie będę jeździł na zloty palenia gumy
jeśli miałbym kasę to bym kupił najnowszą 5 z miłą chęcią, ale w takim przedziale kasowym kupiłem to na co mnie stać.
powiem tylko tyle że zbiera się dużooo lepiej niż renia co mnie trochę dziwi bo papierowo jest 8.5s do 100

KonradMK - Pon 19 Lut, 2007

zapomniałeś dodać "lepiej niż MOJA renia" :P
PiTT - Pon 19 Lut, 2007

KonradMK napisał/a:
zapomniałeś dodać "lepiej niż MOJA renia" :P

ssij me kule
ale masz racje, lepiej niż Twoja renia :D

M - Pon 19 Lut, 2007

Hehehe spoko PiTT, tak na powaznie to ja do twojego wyboru nic nie mam... po prostu joke joke joke :)

Chodzilo mi o to fwd sucks bo ciagle widze ze wiele osob z rwd (ktorzy dotychczas smigali fwd) tak pisze i mnie to dziwi - i posiadaczy bmw jest tyle samo co hond i innych marek.

PiTT - Pon 19 Lut, 2007

eM napisał/a:
Hehehe spoko PiTT, tak na powaznie to ja do twojego wyboru nic nie mam... po prostu joke joke joke :)

Chodzilo mi o to fwd sucks bo ciagle widze ze wiele osob z rwd (ktorzy dotychczas smigali fwd) tak pisze i mnie to dziwi - i posiadaczy wieśniakowóz jest tyle samo co hond i innych marek.

no i szacuneczek na dzielnicy :D
a tak na serio, gdyby nie to że trafiła mi się okazja na furę z polskiego salonu, z dokumentami zakupy, gwarancjami, 100% oryginalnym przebiegiem itd. (dokładnie przetrzepali ponad 2 godz w serwisie) i jeszcze silnikiem który mi najbardziej pasował, to chyba bym kupił leona
ale znowu leona też nie tak łatwo znaleźć, cieszę się z wyboru bo bardzo dobrze mi się jeździ, chociaż ciężko będzie mi się rozstać z renia :/
najchętniej bym sobie ją zostawił gdybym miał garaż i mógłbym przy niej sobie grzebać i żeby stała cały czas pod dachem

p.s. fotka nowego zakupu, już nowe blachy WE, a za moment inne lampy z tyłu, z przodu i z boku, trzeba trochę odświeżyć autko hehe... aaa już mam nagrane 17" z m-pakietu :D