Anonymous - Pon 17 Sie, 2015 Patrząc na prognozy pogody chyba mój ostatni trip po Sudetach (przynajmniej w tym roku). Dziś był ciężki dzień, padał deszcz, korzenie i kamienie były zdradziecko śliskie i cały czas karty rozdawała mgła. Widoków superowych nie było, ale był niesamowity klimat
Anonymous - Wto 18 Sie, 2015 Pożegnanie z Sudetami. Tym razem Góry Stołowe, mało rowerowe góry, ale warte odwiedzenia, dużo noszenia roweru, ale też kilka fajnych partii się trafiło, bardzo technicznych partii
MoRToN - Śro 19 Sie, 2015 Fajnie, naprawdę pozazdrościć - tras jak i samozaparcia do pedałowania.Anonymous - Śro 19 Sie, 2015 MoRToN, trzeba ruszyć dupę, w najbliższy weekend Beskidy, a tymczasem zaległe 5 galerii z Sudetów z opisami -> https://picasaweb.google.com/118155666108479221380
Jak ktoś ciekawy to zapraszam
Stf - Czw 20 Sie, 2015 Zajebiste trasy. Ostatnio tez zlapalem zajawke bieganiowo - rowerowa. Cos czuje ze jesienne weekendy deszczowe beda owocne w wlasnie takie krajobrazy. Mega to wyglada. Moze jakis wspolny trip HH ?
Btw nie wyobrazam sobie szosy w Wawie. Chodniki i urywajace sie trasy rowerowe sa mocno nierowne a ulicami jezdzi taki Stf omijajacy na 50cm rowerzystow. Jesli dluzszy dystans ulica to drugi zestaw kolek z waskim slickiem wjezdza i gitara MoRToN - Czw 20 Sie, 2015 Ja moge się pisać ale pewnei w drugiej połowie września wolny weekend
No i nie wiem czy dam rade kondycyjnie za sportowacami ale chętnie bym spróbował Anonymous - Czw 20 Sie, 2015 Jak chcecie w Beskidy, to zapraszam, zrobię taką trasę że nie będziecie chcieli już wsiadać na rower Qukie - Czw 20 Sie, 2015 Ja mogę w 2 tydzień września, ale kondycyjnie tez nie podołam zbyt długim trasom Anonymous - Czw 20 Sie, 2015 Jestem za,mój rower nie podoła ale moze da sie cos wypożyczyć.Może Karkonosze?Kamill - Czw 20 Sie, 2015 Jak ktoś będzie się wychylał ze stawki zawsze można mu pomóc
Bonczek - Czw 20 Sie, 2015 Na rower to i ja chętnie pojadę ale raczej trasiwo leśne niż wyryp. Wbrew pozorom dookoła wwy jest sporo dobrych kawałków )Anonymous - Czw 20 Sie, 2015 Tylko wyrypa, korzenie kamienie, belki na zjazdach, nie ma miętkiej gry
Bonczek - Czw 20 Sie, 2015 Pokechalbym na takie cos ale nie mam roweru do tego.MoRToN - Czw 20 Sie, 2015
Justine napisał/a:
Jak chcecie w Beskidy, to zapraszam, zrobię taką trasę że nie będziecie chcieli już wsiadać na rower
Zjedz snickersa Anonymous - Czw 20 Sie, 2015 Ziom, ja po prostu wiem co to są góry, zrobiłem tam kilka tysięcy kilometrów i wiem, że bez dobrego przygotowania każdy podjazd może być pchaniem roweru, tym bardziej w Beskidach, które są trudnymi górami