Wszystkie znaki na niebiei i ziemi na to wskazywały.
Rozumiem że to faux pas myśleć, analizować i wyskakiwać przed szereg?Pirania - Wto 03 Wrz, 2013 owszem od dawna wiadomo, co najmniej od dwóch lat, ameryki nie odkryleś, napisalam tylko, że w koncu to nastąpiłoM - Wto 03 Wrz, 2013 To właśnie próbowałem Ci przekazać.
#logikawas79 - Wto 03 Wrz, 2013 Pirania - Wto 03 Wrz, 2013 Lepiej już Panom, dowartościowali się czy jeszcze coś do dodania?M - Wto 03 Wrz, 2013 A ty?Pirania - Wto 03 Wrz, 2013 https://www.facebook.com/...&type=1&theaterAnonymous - Wto 03 Wrz, 2013 Gównoburza !!!!!GeKo - Wto 03 Wrz, 2013 [youtube] http://www.youtube.com/watch?v=OKOrkLxOBoY [/youtube] Anonymous - Czw 12 Wrz, 2013 Bonczek - Pią 13 Wrz, 2013 Bajerancki M - Pią 13 Wrz, 2013 Na razie zbierają fundusze żeby zacząć ten projektPiTT - Pon 16 Wrz, 2013 po 2 tyg. uzywania S3 jako sluzbowki musze stwierdzic ze to bardzo fajna zabawka... np. do nawigacji... i w zasadzie tyle
na szczescie nie zrobilem tego bledu i nie pozbylem sie ajfona
jesli ktos twierdzi ze samsung jest funkcjonalniejszy i poreczniejszy w uzytkowaniu niz ajfon 5 to chyba z ajfonem mial stycznosc jedynie w salonie operatora
fakt ze samsung ma wiekszy ekran, ale co z tego jak kolory sa tak nasycone ze az oczy bolo
tu zdecydowanie wygrywa ajfon
jakos dzwieku na sluchawkach, raczej tu nie ma co porwonywac, apple zawsze byl w tym dobry i ciezko bylo komus dorownach, jednynie nokia n95 dawala rade jesli o to chodzi
stabilnosc i szybkosc androida... no coz, jesli ktos nie uzywal kiedys ios'a to raczej nie wie o co chodzi a jedynie skomentuje to ikonką
jesli ktos nie docenia tej funkcjonalnosci i i szybkosci pracy na ajfonach to widocznie nie jest mu to potrzebne
dla mnie odnalezienie czyjegos numeru czy ogarniecie maila na ajfonie to moment, tak samo ze znalezieniem aplikacji
w szajsungu juz trzeba sie przekopywac, chyba ze ktos ma wbity skrot na jednym z ekranowBonczek - Pon 16 Wrz, 2013 To samo ostatnio powiedział mój ziom zagorzały przeciwnik apple stwierdził, że wyrósł z instalowania systemu na telefonie 3 razy w tygodniu i z xdadevelopers i przy następnej wymianie bierze iPhone`a M - Pon 16 Wrz, 2013 A ja sobie zrobiłem andka 4.3 w starym galaxy S i mam telefon jak nowy. Predkosc dzialania rewelacyjna a ajfon... ajfon jest szybki ale troche betonowy w tej swojej prostocie