Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Kamill - Wto 04 Lut, 2014
Walle napisał/a:
Ciężko o auto średniej klasy, w którym 5 chłopów się bez problemu mieści....
Do civika wydaje mi się ze byśmy się zmieścili lepiej.
A w cifie masz mniej więcej tyle miejsca przy osobach siedzących z przodu w normalnej pozycji mających po 180cm wzrostu
Święty - Śro 05 Lut, 2014 bagażniki teraz pokaż Kamill - Śro 05 Lut, 2014
Święty napisał/a:
bagażniki teraz pokaż
Civic 456 L
Volvo S60 424 L
Volvo V70 485
Tragedii chyba nie ma, ale te dane sa dość dziwne bo w volvo wyglada na dużo większy
zefir - Śro 05 Lut, 2014 Civic patrzac pod wzgledem ilosci miejsca dla pasażerów plus bagaznik i przewożenia rzeczy jest naprawde mistrzem jak na hatche i często wizualnie większe auta mają mniej miejsca.Cartoon - Śro 05 Lut, 2014 Tam chyba bak paliwa jest jakoś inaczej umieszczony, przez co tylna kanapa jest wyżej i jest więcej miejsca na nogiPiTT - Śro 05 Lut, 2014 w kombi podaje sie chyba pojemnosc do rolety lub linii szyb, wlasnie nigdy nie wiem
ale za to niektorzy producenci smiesznie manipuluja tymi danymi podajac czasami 50% zawyzonej pojemnosci... mierzonej chyba pod sufit Cartoon - Śro 05 Lut, 2014 Hyundai podaje np pojemność bagażnika razem z przestrzenią na koło zapasowe - ix35 na papierze wygląda dobrze, ale w bagażniku ma pełnowymiarowe 17" koło Święty - Śro 05 Lut, 2014 miałem kiedyś colta CA0 i miejsca z tyłu było więcej jak w mercedesie w124. japońce umiom wykozystac przestrzeń.
ps. bagażnik w cifie szacunAnonymous - Śro 05 Lut, 2014
Święty napisał/a:
miałem kiedyś colta CA0 i miejsca z tyłu było więcej jak w mercedesie w124. japońce umiom wykozystac przestrzeń.
ps. bagażnik w cifie szacun
przyznaje w Colcie na tylnej kanapie możne było poszaleć CHRZANEK - Śro 05 Lut, 2014 Ja jeżdziłem ponad 5 lat Cifem VII gen i pod względem ilości miejsca z tyłu to mistrz - brak tunelu środkowego potęguje efekt.
Bagażnik przyzwoity choć do Octavii podejścia nie ma
Subiektywnie wydaje mi sie że VIIIgen jest ciaśniejszy niż VIIqbus - Śro 05 Lut, 2014
Cartoon napisał/a:
Tam chyba bak paliwa jest jakoś inaczej umieszczony, przez co tylna kanapa jest wyżej i jest więcej miejsca na nogi
Wg. mnie bak paliwa jest pod nogami... ale ludzi jadących z przodu Cartoon - Śro 05 Lut, 2014 nie wiem, nie znam się coś kojarzę tylko, że bak jest inaczej umiejscowionyqbus - Śro 05 Lut, 2014 No bo jest... przez co type r fn2 tez jest zle wywazony do sportu Święty - Śro 05 Lut, 2014
a ma ktoś doświadczenie z tym oto hundem? skoro hundy takie dobre to może polecieć na akordPiTT - Śro 05 Lut, 2014 Walle takiego mial w kombi, wiec pewnie moze sie wypowiedziec