BTW dyskusji o b16b przemyślałem sprawę i odkladam na krzynię z ITR
Shitfak... Jakim ja jestem ignorantem. Mój szwagier, mieszkający w domu obok mnie ma Cifa z B18C4 i skrzynią z Integry. Powinienem być expertem w tym temacie
PS. Nie pijcie alkoholu. To zło wcielone.Niemy - Sob 23 Kwi, 2011 Rabarbar apeluję do Ciebie!!
compakt jest paskudny Bart - Sob 23 Kwi, 2011 compact z techniką M3 jest w pytkę Anonymous - Sob 23 Kwi, 2011 Niemy-Saxo tez
Pokaz mi inne tak szybkie auto za 30k
Do lansu Bart ma dizajnersko-pedalską Alfe Yarko - Sob 23 Kwi, 2011
rabarbar napisał/a:
ale weź i to ogarnij, compact nie skręca... a compact z 2 razy większym silniorem tym bardziejAnonymous - Sob 23 Kwi, 2011
Yarko napisał/a:
rabarbar napisał/a:
ale weź i to ogarnij, compact nie skręca... a compact z 2 razy większym silniorem tym bardziej
dlaczego tak twierdzisz?widziałem w akcji compacta z silnikiem M3,skręcał jak wściekły,podobnie compacty z 2,8 czy 2,5Niemy - Sob 23 Kwi, 2011 technika M3 jak najbardziej tak, ale compakt jest blee i jak napisał Yarko to połączenie nie działa za dobrzeMisiek_lbn - Sob 23 Kwi, 2011
i jeszcze zostaje na pomalowanie felgi i zakup skarpet na...coś pewnie się znajdzie Anonymous - Sob 23 Kwi, 2011 ile wazy taka nysa??Bart - Sob 23 Kwi, 2011 jak nie E36 to japońska calibra Anonymous - Sob 23 Kwi, 2011 niestety ,jak nie gówno to syfilis
ale jak Ci mówiłem-mam na to wyyebane,gorzej ze czasami podbijają na bajere statystyczni uzytkownicy e36,męczace rozmowy się trafiają Grzesiek VTS - Sob 23 Kwi, 2011 WTF to był wsteczny bieg