http://www.huffingtonpost.com/2012/05/29/obama-polish-death-camp_n_1554678.html
Ktoś nam zrobił "czarny" PR
co za durny czarny kretyn...
Nic sie nie stalo, przy sprzedazy kolejnego zlomu polskim wojskom uzyja troche wiecej wazeliny i wszyscy beda zadowoleni Bart - Śro 30 Maj, 2012 Pomyłki zdarzają się każdemu.kamil - Śro 30 Maj, 2012 nie ma co bić piany, na pewno nie miał nic złego na myśli. Ktoś się walną w pisaniu przemówienia - ten przeczytał i tyle.Yarko - Śro 30 Maj, 2012
kamil napisał/a:
nie ma co bić piany, na pewno nie miał nic złego na myśli. Ktoś się walną w pisaniu przemówienia - ten przeczytał i tyle.
Kamil, nie sądzisz że od takiej osoby wymaga się odpowiedniego przygotowania ?
Trzeba sobie zdawać sprawę z konsekwencji takich wpadek i ich unikać choćby czytając przemówienia zanim wejdzie się na mównicę... zresztą nawet pomijajac to, to chyba gość po harvardzie powinien znać jakieś podstawy historii i zczaić że coś tu jest nie takkamil - Śro 30 Maj, 2012 Yarko, tak, ale pokaż mi osobę publiczną, która nie walnęła gafy...Tym ludziom przemówienia, oświadczenia piszą osoby trzecie. Błędy się zdarzały, zdarzają i będą zdarzać. Nie unikniesz tego.
Ważne są intencje i nie ma co hejtować.faldzip - Śro 30 Maj, 2012 Mysle, ze w tej delikatnej sprawie mogliby to lepiej przygotowac (i powinni), ale z drugiej strony, jak pierwszy raz uslyszalem ta wypowiedz jego, to odebralem te "polskie obozy smierci" jako "obozy smierci bedące w Polsce" i sie nie obrazilem Mucha - Śro 30 Maj, 2012 nie czuje sie urażony... czy to źle? Jacek - Śro 30 Maj, 2012 widocznie nie wiesz o co chodzi...niech tak zostanieJakarti - Śro 30 Maj, 2012 ta sprawa pojawia sie w polskiej dyplomacji od lat.. przepraszali za to juz anglicy i inne narody. oni mowia polskie - na polskiej ziemi - my odbieramy polskie - organizowane przez polakow.
pozniej idzie wyjasnienie, i'm sorry i tyle kamil - Śro 30 Maj, 2012
Jakarti napisał/a:
oni mowia polskie - na polskiej ziemi - my odbieramy polskie - organizowane przez polakow.
dokładnie tak jest +1mi - Śro 30 Maj, 2012 +1Bart - Śro 30 Maj, 2012 +1
Nie ma co hejtować Mucha - Śro 30 Maj, 2012 +1
dokładnie. Jacku wiem o co chodzi.Jacek - Śro 30 Maj, 2012
Mucha napisał/a:
+1
dokładnie. Jacku wiem o co chodzi.
ok M - Śro 30 Maj, 2012 Sikanie na twarz - wiece o co chodzi, pada deszcz!
+1