http://otomoto.pl/bmw-320-C18326346.html#description
zna ktoś może tą beemke?
Nie znam.
Jak jedziecie ją oglądać to pompa nr1 do sprawdzeniawasq - Wto 26 Kwi, 2011
bizon napisał/a:
Misiek_lbn napisał/a:
ciekawe, corsa C C20XE
lata u nas taka jedna, ale w budzie A, czy jak ona sie tam nazywa. zacnie sie to napedza.
Cassis napisał/a:
Ściągali go chyba z orbity i mu się spadochron nie otworzył.
a ze niby ktora to tak zacnie smiga Ryba - Wto 26 Kwi, 2011 http://otomoto.pl/renault...-C16852569.htmlCassis - Wto 26 Kwi, 2011 Paskudne fele, wyglądają jak kołpaki.Bonczek - Wto 26 Kwi, 2011 Wisi już kawałek czasu.wasq - Wto 26 Kwi, 2011 jak wiekszosc aut Bonczek - Wto 26 Kwi, 2011 Ano wasq - Wto 26 Kwi, 2011 wiec to nie jest wyznacznik
bo nie jeden znajomek wystawia naprawde super fure w super stanie a te patalachy tylko dzwonia dzwonia i przez 2 miechy nikt nie przyjedzie ogladac
a pzoniej na forumie pisza ze auto dlugo wisi Jakarti - Śro 27 Kwi, 2011
nie ma batmana, nie liczy się!Bonczek - Śro 27 Kwi, 2011 wasq, przecież wiesz, że wszystkie samochody tutaj oglądamy zdjęciami i opisem vitesse - Śro 27 Kwi, 2011
wasq napisał/a:
wiec to nie jest wyznacznik
bo nie jeden znajomek wystawia naprawde super fure w super stanie a te patalachy tylko dzwonia dzwonia i przez 2 miechy nikt nie przyjedzie ogladac
a pzoniej na forumie pisza ze auto dlugo wisi
bo prawda jest taka ze ludzie ogladaja tylko te najtansze a pozniej psiocza jakie to fury styrane Ryba - Śro 27 Kwi, 2011
vitesse napisał/a:
bo prawda jest taka ze ludzie ogladaja tylko te najtansze a pozniej psiocza jakie to fury styrane
Z tobą na czele...vitesse - Śro 27 Kwi, 2011
Ryba napisał/a:
vitesse napisał/a:
bo prawda jest taka ze ludzie ogladaja tylko te najtansze a pozniej psiocza jakie to fury styrane
Z tobą na czele...
ciekawe kupywales kiedy ze mna auto ? NIE, a ja z Toba tak i wspolczuje Grzeskowi bo sie z Toba najezdzi! Ja na Twoim miejscu bym dawno auto kupil bo dla Ciebie liczy sie rok i bezwypadek, gdzie auto za miesiac i tak rozpie...lisz, głupi jestes ze nie wzioles C2 od Włodzia, jakby mi sie C2 podobało to bym bral w ciemno