To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

PiTT - Śro 30 Maj, 2012

Jaka +1
ale PiS już szykuje się na wojnę z USA :lol2:

"Prezes PiS podkreśla, że brak wiedzy o polskiej historii to efekt fatalnej polityki zagranicznej prowadzonej przez Donalda Tuska."

by niezalezna.pl

kamil - Śro 30 Maj, 2012

hahahah, Donald, pedagog świata ;)
Jakarti - Śro 30 Maj, 2012

M napisał/a:
Sikanie na twarz - wiece o co chodzi, pada deszcz!
+1

lol Macku.
szczekasz więcej niż wszyscy razem wzieci a gryziesz mniej niz kazdy z osobna.

poszla nota, oni odpowiedza i nie ma sie co podniecac i krecic afer. polska dyplomacja zawsze na to zwraca uwage. teraz tez tak zrobila. trzeba pamietac, ze obozy w polsce nie sa , nie byly i nigdy nie beda najwazniejsza rzecza na swiecie. bobama przeprosi i zyjemy dalej.

dla mnie wiekszy wydzwiek i konsekwencje ma durna wypowiedz campbella o euro w PL.

M - Śro 30 Maj, 2012

Jakarti napisał/a:
szczekasz więcej niż wszyscy razem wzieci a gryziesz mniej niz kazdy z osobna.

Kurcze, chyba jednak nie jestem gówniarzem żeby do mnie tak pisać.
Problem "polskich obozów zagłady" to nie jest problem tylko tego co powiedział Obama ale trochę szersza kwestia - propoponuję Ci zgłebić więdzę na ten temat żeby mieć trochę dalszy horyzont.

mi - Śro 30 Maj, 2012

i znów dyskusję zamknie M stwierdzając: gdybyście lemingi wiedzieli tyle, ile wiem ja...

Czy u Was dziś też pochmurno? Wczoraj był taki ładny słoneczny dzień.

kamil - Śro 30 Maj, 2012

M, kaman, wszyscy na świecie ubolewają nad faktem istnienia obozów zagłady, koncentracyjnych i każdy normalny człowiek szanuje pamięć. Wszyscy wiedzą, ze Niemcy je postawili na ziemiach okupowanych.
To było potknięcie językowe, gafa, za którą przeproszono i pewnie sam Obama wyrazi żal, że tak się stało. Na prawdę, nic takiego się nie stało.

Kenet - Śro 30 Maj, 2012

mi napisał/a:
Czy u Was dziś też pochmurno? Wczoraj był taki ładny słoneczny dzień.

Wczoraj opady przelotne, momentami intensywne. Dziś zachmurzenie umiarkowane, póki co sucho, przebija się słońce.

PiTT - Śro 30 Maj, 2012

Obama to trzeci antychryst!
M - Śro 30 Maj, 2012

mi napisał/a:
i znów dyskusję zamknie M stwierdzając: gdybyście lemingi wiedzieli tyle, ile wiem ja...

Ja nie zamykam żadnej dyskusji, tudzież nawet jej nie prowadzę (do dyskusji potrzebny jest partner a ja mam tylko kompa) natomiast naprawde polecam poczytać o co kaman.

mi - Śro 30 Maj, 2012

Kenet napisał/a:
Wczoraj opady przelotne, momentami intensywne. Dziś zachmurzenie umiarkowane, póki co sucho, przebija się słońce.

u nas wczoraj nie padało na szczęście w ogóle, nawet gorąco było, ale dziś troszkę dygam (bo samochód oczywiście znów bez dachu stoi pod biurem)

Bart - Śro 30 Maj, 2012

pogoda jest okay, pyknąłem z rana parę km na rowerze i było git. Jak jest za gorąco to się kiepawo jeździ.
Mucha - Śro 30 Maj, 2012

wiatr chłodny... ze wschodu, chyba z Rosji.
kamil - Śro 30 Maj, 2012

właśnie przeczytałem w rosyjskiej prasie (Ogoniok), ze do Polski ma przyjechać 100 tysięcy Rosjan na Euro. Szacuje się, ze zostawią u nas pow. 10 mln euro.
M - Śro 30 Maj, 2012

wychodzi po 5zł na każdego mieszkańca warszawy!
:rotfl:

//edit - przepraszam, po 3

Anonymous - Śro 30 Maj, 2012

Bart napisał/a:
pogoda jest okay

dzień jak co dzień...