To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Ryba - Śro 27 Kwi, 2011

idź sprzedaj swoją dziesięcioletnią nokie za 290pln
:lol2:

btw Łukasz, nie będę tutaj z Tobą wchodził w polemikę, ale osoby które Cię znają wiedzą jakie masz usposobienie jeśli chodzi o kupowanie rzeczy za bezcen i sprzedawanie za overprice w chój.

Jakarti - Śro 27 Kwi, 2011

vitesse napisał/a:
kupywales

Ryba dobrze napisal: nie wierze, ze to pisze... :)
kupowałes :)

filomatic - Śro 27 Kwi, 2011

http://otomoto.pl/acura-r...-C17725272.html

auto mojego sąsiada, wrzucałem już kiedyś fote do napotkanych na ulicy. Acura jest naprawdę przekozacka, zawsze wymyta i zadbana, parkowana w podziemiu, stan perfect. Auto słychać w całym centrum... W 100% mogę polecić.

Marek23 - Śro 27 Kwi, 2011

Jakarti napisał/a:

Marek23
mam cos dla Ciebie!!

http://otomoto.pl/renault...-C18657580.html i blisko masz!! chociaz jedno lajtowe!!

To mojego zioma... Naprawde nie jezdzony w zime,co mnie akurat smieszy, a jego wku.rwia. Auto igla, potwierdzam.

Grzesiek VTS - Śro 27 Kwi, 2011

vitesse napisał/a:
Ryba napisał/a:
vitesse napisał/a:
bo prawda jest taka ze ludzie ogladaja tylko te najtansze a pozniej psiocza jakie to fury styrane :)

Z tobą na czele...

ciekawe :rotfl: kupywales kiedy ze mna auto ? NIE, a ja z Toba tak i wspolczuje Grzeskowi bo sie z Toba najezdzi! Ja na Twoim miejscu bym dawno auto kupil bo dla Ciebie liczy sie rok i bezwypadek, gdzie auto za miesiac i tak rozpie...lisz, głupi jestes ze nie wzioles C2 od Włodzia, jakby mi sie C2 podobało to bym bral w ciemno

EETTAMMM

z Ryba super sie jeździ DYSZLEM ;d Warszawa Kraków itd..... szukamy dobrego samochodu a nie Paścia a tego drugiego brak w PL .Wlodka C2 jest luxx tylko trzeba pomalować cale jak dla ryby, albo rajdowe c2 zrobić i nic nie ruszać tylko napierdalać ...

Ryba - Czw 28 Kwi, 2011

Grzesiek VTS napisał/a:
vitesse napisał/a:
Ryba napisał/a:
vitesse napisał/a:
bo prawda jest taka ze ludzie ogladaja tylko te najtansze a pozniej psiocza jakie to fury styrane :)

Z tobą na czele...

ciekawe :rotfl: kupywales kiedy ze mna auto ? NIE, a ja z Toba tak i wspolczuje Grzeskowi bo sie z Toba najezdzi! Ja na Twoim miejscu bym dawno auto kupil bo dla Ciebie liczy sie rok i bezwypadek, gdzie auto za miesiac i tak rozpie...lisz, głupi jestes ze nie wzioles C2 od Włodzia, jakby mi sie C2 podobało to bym bral w ciemno

EETTAMMM

z Ryba super sie jeździ DYSZLEM ;d Warszawa Kraków itd..... szukamy dobrego samochodu a nie Paścia a tego drugiego brak w PL .Wlodka C2 jest luxx tylko trzeba pomalować cale jak dla ryby, albo rajdowe c2 zrobić i nic nie ruszać tylko szybko leci ...

Jakbym miał taki ~20k, to bym się nawet nie zastanawiał nad tym samochodem.

Jacek - Czw 28 Kwi, 2011

:rotfl:
Konrad - Czw 28 Kwi, 2011

http://otomoto.pl/renault...-C18587827.html wie ktoś coś o nim? Może ktoś na KRC było coś? ;)
Jacek - Czw 28 Kwi, 2011

wygląda zdrowo
pP - Czw 28 Kwi, 2011

ale stoi już bardoz długo na allegrowoo..a cena ok
Jacek - Czw 28 Kwi, 2011

pePson zna już wszystkie ogłoszenia :>
Janusz - Czw 28 Kwi, 2011

na zdjęciach wygląda meeega ładnie, chciałbym takiego :D

albo żeby mój nie był tak zoobijany :rotfl:

Cassis - Czw 28 Kwi, 2011

To Clio często stoi na Józefa na Kazimierzu i wizualnie naprawdę zadbane.
Cassis - Czw 28 Kwi, 2011

Janusz napisał/a:
albo żeby mój nie był tak zoobijany

Jakbyś nie nakur... salt to by było ok. Ale jak to mówią, gdzie drwa rąbią tam wióry lecą. :rotfl:

Janusz - Czw 28 Kwi, 2011

Cassis napisał/a:
Jakbyś nie nakur... salt to by było ok. Ale jak to mówią, gdzie drwa rąbią tam wióry lecą. :rotfl:

fakt ze jak sie nie ogarnia i czasem lekko przydzwoni swoje robi, ale mój nawet w momencie kupna nie był igła blacharska :p bo maska już miał wgniotkę, przedni zderzak był pęknięty i tylny przerysowany :P