Ryba - Śro 27 Kwi, 2011 idź sprzedaj swoją dziesięcioletnią nokie za 290pln
btw Łukasz, nie będę tutaj z Tobą wchodził w polemikę, ale osoby które Cię znają wiedzą jakie masz usposobienie jeśli chodzi o kupowanie rzeczy za bezcen i sprzedawanie za overprice w chój.Jakarti - Śro 27 Kwi, 2011
auto mojego sąsiada, wrzucałem już kiedyś fote do napotkanych na ulicy. Acura jest naprawdę przekozacka, zawsze wymyta i zadbana, parkowana w podziemiu, stan perfect. Auto słychać w całym centrum... W 100% mogę polecić.Marek23 - Śro 27 Kwi, 2011
To mojego zioma... Naprawde nie jezdzony w zime,co mnie akurat smieszy, a jego wku.rwia. Auto igla, potwierdzam.Grzesiek VTS - Śro 27 Kwi, 2011
vitesse napisał/a:
Ryba napisał/a:
vitesse napisał/a:
bo prawda jest taka ze ludzie ogladaja tylko te najtansze a pozniej psiocza jakie to fury styrane
Z tobą na czele...
ciekawe kupywales kiedy ze mna auto ? NIE, a ja z Toba tak i wspolczuje Grzeskowi bo sie z Toba najezdzi! Ja na Twoim miejscu bym dawno auto kupil bo dla Ciebie liczy sie rok i bezwypadek, gdzie auto za miesiac i tak rozpie...lisz, głupi jestes ze nie wzioles C2 od Włodzia, jakby mi sie C2 podobało to bym bral w ciemno
EETTAMMM
z Ryba super sie jeździ DYSZLEM Warszawa Kraków itd..... szukamy dobrego samochodu a nie Paścia a tego drugiego brak w PL .Wlodka C2 jest luxx tylko trzeba pomalować cale jak dla ryby, albo rajdowe c2 zrobić i nic nie ruszać tylko napierdalać ...Ryba - Czw 28 Kwi, 2011
Grzesiek VTS napisał/a:
vitesse napisał/a:
Ryba napisał/a:
vitesse napisał/a:
bo prawda jest taka ze ludzie ogladaja tylko te najtansze a pozniej psiocza jakie to fury styrane
Z tobą na czele...
ciekawe kupywales kiedy ze mna auto ? NIE, a ja z Toba tak i wspolczuje Grzeskowi bo sie z Toba najezdzi! Ja na Twoim miejscu bym dawno auto kupil bo dla Ciebie liczy sie rok i bezwypadek, gdzie auto za miesiac i tak rozpie...lisz, głupi jestes ze nie wzioles C2 od Włodzia, jakby mi sie C2 podobało to bym bral w ciemno
EETTAMMM
z Ryba super sie jeździ DYSZLEM Warszawa Kraków itd..... szukamy dobrego samochodu a nie Paścia a tego drugiego brak w PL .Wlodka C2 jest luxx tylko trzeba pomalować cale jak dla ryby, albo rajdowe c2 zrobić i nic nie ruszać tylko szybko leci ...
Jakbym miał taki ~20k, to bym się nawet nie zastanawiał nad tym samochodem.Jacek - Czw 28 Kwi, 2011 Konrad - Czw 28 Kwi, 2011 http://otomoto.pl/renault...-C18587827.html wie ktoś coś o nim? Może ktoś na KRC było coś? Jacek - Czw 28 Kwi, 2011 wygląda zdrowopP - Czw 28 Kwi, 2011 ale stoi już bardoz długo na allegrowoo..a cena okJacek - Czw 28 Kwi, 2011 pePson zna już wszystkie ogłoszenia Janusz - Czw 28 Kwi, 2011 na zdjęciach wygląda meeega ładnie, chciałbym takiego
albo żeby mój nie był tak zoobijany Cassis - Czw 28 Kwi, 2011 To Clio często stoi na Józefa na Kazimierzu i wizualnie naprawdę zadbane.Cassis - Czw 28 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
albo żeby mój nie był tak zoobijany
Jakbyś nie nakur... salt to by było ok. Ale jak to mówią, gdzie drwa rąbią tam wióry lecą. Janusz - Czw 28 Kwi, 2011
Cassis napisał/a:
Jakbyś nie nakur... salt to by było ok. Ale jak to mówią, gdzie drwa rąbią tam wióry lecą.
fakt ze jak sie nie ogarnia i czasem lekko przydzwoni swoje robi, ale mój nawet w momencie kupna nie był igła blacharska bo maska już miał wgniotkę, przedni zderzak był pęknięty i tylny przerysowany