To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

kamil - Śro 30 Maj, 2012

też mi się wydaje, ze to ciut mało, ale patrząc z drugiej strony to każdy zostawi 430 pln. Oczywiście to szacunki. Ciekawe ile fizycznie zostawią kibice kasy.
M - Śro 30 Maj, 2012

Dla mnie jest pewne ze do euro dopłacimy ale to jest inwestycja w turystykę.
Ci ludzie tu wrócą albo ich znajomi i będą dopiero zostawiać pieniądze.

Pirania - Śro 30 Maj, 2012

kamil napisał/a:
Wszyscy wiedzą, ze Niemcy je postawili na ziemiach okupowanych.

Zajebiście się mylisz, co nie zmienia faktu, że różnicę robi to tylko Polakom, i to też nie wszystkim.

Rosjanie podobno będą stacjonować ostatecznie nie na Torwarze, ale na Polach Mokotowskich więc można podejrzewać, że trup po krzakach będzie się słał gęsto :-]

Jakarti - Śro 30 Maj, 2012

M napisał/a:
Kurcze, chyba jednak nie jestem gówniarzem żeby do mnie tak pisać.

to napisz kiedys jakas rozsadna wypowiedz. rozwin temat. powiedz cos interesujacego a nie tylko jakies wszechwiedzace oczywistosci. serio - to jest juz nudne.

a pogoda jak pogoda. raz chmury, raz slonce. wczoraj padalo wiec to jednak mogl ktos sikac :rotfl: :rotfl:

M - Śro 30 Maj, 2012

Jakarti napisał/a:
M napisał/a:
Kurcze, chyba jednak nie jestem gówniarzem żeby do mnie tak pisać.

to napisz kiedys jakas rozsadna wypowiedz. rozwin temat. powiedz cos interesujacego a nie tylko jakies wszechwiedzace oczywistosci. serio - to jest juz nudne.

To nie czytaj, Panie żandarmie rozsądku i sensu.

Jakarti - Śro 30 Maj, 2012

Ty bedziesz pieprzyl 3 po 3 a ja mam nie czytac Panie Wszechwiedzący :D
Mucha - Śro 30 Maj, 2012

kamil napisał/a:
też mi się wydaje, ze to ciut mało, ale patrząc z drugiej strony to każdy zostawi 430 pln. Oczywiście to szacunki. Ciekawe ile fizycznie zostawią kibice kasy.

ile zostawio to jedno ale ciekawe ile opodatkowanej kasy zostawio :)

kamil - Śro 30 Maj, 2012

Pirania napisał/a:
Zajebiście się mylisz
co to znaczy, ze zajebiście się mylę ?

aaa nie przepraszam, masz racje Niemcy tylko pilnowali i nadzorowali budowy. Stawiali je więźniowie. Żydzi, Polacy, Romowie, itd.

kamil - Śro 30 Maj, 2012

UEFA nic nie zostawi podatków. Tak samo jak FiFA i MKOL
Jacek - Śro 30 Maj, 2012

świeci fajnie, właśnie zrobiłem rundkę z rabarbarem najpierw moim 205 a potem jego.
jest odczuwalna różnica w mocy ale przepaści nie ma (jak stwierdziliśmy po dohamowaniu ze 140 do świateł) prawy fotel to nie dla mnie. kórwent, bałem się :lol2:

mi - Śro 30 Maj, 2012

Jacek napisał/a:
prawy fotel to nie dla mnie. kórwent, bałem się :lol2:

znam to, kiepsko jest.

PiTT - Śro 30 Maj, 2012

kamil napisał/a:
Pirania napisał/a:
Zajebiście się mylisz

aaa nie przepraszam, masz racje Niemcy tylko pilnowali i nadzorowali budowy. Stawiali je więźniowie. Żydzi, Polacy, Romowie, itd.

zajebiście się mylisz!

Mucha - Śro 30 Maj, 2012

mi napisał/a:
Jacek napisał/a:
prawy fotel to nie dla mnie. kórwent, bałem się :lol2:

znam to, kiepsko jest.

tez nie lubie,..

Pirania - Śro 30 Maj, 2012

kamil napisał/a:
Pirania napisał/a:
Zajebiście się mylisz

Chodziło mi o Twoje zdanie, że "wszyscy wiedzą" i kropka. Żydowskie dzieci na wycieczkach przepytywane pod obozami odpowiadały, że mają nadzieję, że Polacy już ich tak nie nienawidzą jak kiedyś, kiedy mordowali im rodziny. No, ale to Żydzi. Niemcy to wiadomo, nie uświadamiają swojej młodzieży, bo po co wracać do takich niemiłych wątków. W stanach nie widzą co to Polska. A u nas - wywali się historię ze szkoły i po kłopocie, a na maturze dzieciaki będą robiły tabliczkę mnożenia

http://www.se.pl/multimed...azania-zadania/

no to jeszcze to

Jacek - Śro 30 Maj, 2012

jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości to zapraszam do lektury. kawał dobrej książki

Książka legenda, klasyk z pogranicza literatury faktu i psychologii.
Wstrząsająca lektura: jedyne w swoim rodzaju świadectwo tego, jakimi ludźmi byli naprawdę prominentni zbrodniarze III Rzeszy. Gilbert, psycholog, sprawił, że Goering, Hess, Ribbetrop, Fank, Keitel czy Speer ujawnili przed nim swe najskrytsze przemyślenia i opinie o tym, co robili. Goering się puszył i chełpił, Hess udawał, że nic nie pamięta, tylko Speer otwarcie wyznał swe winy. Jak zamierzali się bronić w procesie? Co naprawdę sądzili o ideologii nazistowskiej, Hitlerze, Holokauście, grabieżach i wszystkich innych okropnościach, na jakie przystawali?

i skończcie już kto kogo etc...