W wieku 21 lat?filomatic - Śro 30 Maj, 2012 no pamiętam, że nie mogłem uwierzyć w postawe jego ojca - totalnie się podłamał i nawet od tego syna odwrócił. No ale rozsądna i zaplanowa akcja to nie była...Yarko - Śro 30 Maj, 2012 różnie się wchodzi w dorosłe życie, kolegę czeka raczej intensywny kursfilomatic - Śro 30 Maj, 2012 to było 2 lata temu. Fajnie, że dają sobie radę sami, mieszkają na swoim, są razem a dziecko ma już 2 latka i rośnie w siłę. Zcp momentami nie mieli lekko B-Rey - Śro 30 Maj, 2012 Yarko - Śro 30 Maj, 2012
Mucha - Śro 30 Maj, 2012
Pirania napisał/a:
kamil napisał/a:
Pirania napisał/a:
Zajebiście się mylisz
co to znaczy, ze zajebiście się mylę ?
aaa nie przepraszam, masz racje Niemcy tylko pilnowali i nadzorowali budowy. Stawiali je więźniowie. Żydzi, Polacy, Romowie, itd.
Chodziło mi o Twoje zdanie, że "wszyscy wiedzą" i kropka. Żydowskie dzieci na wycieczkach przepytywane pod obozami odpowiadały, że mają nadzieję, że Polacy już ich tak nie nienawidzą jak kiedyś, kiedy mordowali im rodziny. No, ale to Żydzi. Niemcy to wiadomo, nie uświadamiają swojej młodzieży, bo po co wracać do takich niemiłych wątków. W stanach nie widzą co to Polska. A u nas - wywali się historię ze szkoły i po kłopocie, a na maturze dzieciaki będą robiły tabliczkę mnożenia
u nich już bym samochodu nie kupił - nie wiadomo co się stało, jak byli niewinni to są instancje odwoławcze, albo mieli kiepskiego pełnomocnika - cokolwiek. nie każdy kto czuje się dotknięty biurokracją, obrażony przez urzędników itd. może wywieszać banery, że sra na naszą ojczyznę.
nacjonalistą nie jestem, ale wkurwiają mnie takie akcje - niech idzie do sztrasburga a nie banerek ciul wywiesza M - Czw 31 Maj, 2012 Jest prawo własności, jest wolność słowa - ja nie widzę nic złego w pisaniu prawdy.Bart - Czw 31 Maj, 2012 Co nie zmienia faktu, że trochę żenadliwe takie banery.M - Czw 31 Maj, 2012 Chodzi Ci o formę czy treść przekazu?Bart - Czw 31 Maj, 2012 O jedno i drugie.M - Czw 31 Maj, 2012