To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

KarQ - Śro 30 Maj, 2012

PiTT, :rotfl:

W wieku 21 lat?

KarQ - Śro 30 Maj, 2012

PiTT, :rotfl:

W wieku 21 lat?

filomatic - Śro 30 Maj, 2012

no pamiętam, że nie mogłem uwierzyć w postawe jego ojca - totalnie się podłamał i nawet od tego syna odwrócił. No ale rozsądna i zaplanowa akcja to nie była...
Yarko - Śro 30 Maj, 2012

różnie się wchodzi w dorosłe życie, kolegę czeka raczej intensywny kurs
filomatic - Śro 30 Maj, 2012

to było 2 lata temu. Fajnie, że dają sobie radę sami, mieszkają na swoim, są razem a dziecko ma już 2 latka i rośnie w siłę. Zcp momentami nie mieli lekko :/
B-Rey - Śro 30 Maj, 2012

Yarko - Śro 30 Maj, 2012

o_O

Mucha - Śro 30 Maj, 2012

Pirania napisał/a:
kamil napisał/a:
Pirania napisał/a:
Zajebiście się mylisz
co to znaczy, ze zajebiście się mylę ?

aaa nie przepraszam, masz racje Niemcy tylko pilnowali i nadzorowali budowy. Stawiali je więźniowie. Żydzi, Polacy, Romowie, itd.

Chodziło mi o Twoje zdanie, że "wszyscy wiedzą" i kropka. Żydowskie dzieci na wycieczkach przepytywane pod obozami odpowiadały, że mają nadzieję, że Polacy już ich tak nie nienawidzą jak kiedyś, kiedy mordowali im rodziny. No, ale to Żydzi. Niemcy to wiadomo, nie uświadamiają swojej młodzieży, bo po co wracać do takich niemiłych wątków. W stanach nie widzą co to Polska. A u nas - wywali się historię ze szkoły i po kłopocie, a na maturze dzieciaki będą robiły tabliczkę mnożenia

http://www.se.pl/multimed...azania-zadania/

no to jeszcze to

JAK SPOJRZYCIE NA MAPE KTORA SIE TAM NIERAZ POJAWIA TO MAMY NOWYCH SASIADÓW :)

kamil - Śro 30 Maj, 2012

hehehe, dobre. Teraz Czesi i Austriacy będą żądać przeprosin :)
PieQt - Czw 31 Maj, 2012

Yarko napisał/a:
Obrazek

o_O

u nich już bym samochodu nie kupił - nie wiadomo co się stało, jak byli niewinni to są instancje odwoławcze, albo mieli kiepskiego pełnomocnika - cokolwiek. nie każdy kto czuje się dotknięty biurokracją, obrażony przez urzędników itd. może wywieszać banery, że sra na naszą ojczyznę.

nacjonalistą nie jestem, ale wkurwiają mnie takie akcje - niech idzie do sztrasburga a nie banerek ciul wywiesza :crazy:

M - Czw 31 Maj, 2012

Jest prawo własności, jest wolność słowa - ja nie widzę nic złego w pisaniu prawdy.
Bart - Czw 31 Maj, 2012

Co nie zmienia faktu, że trochę żenadliwe takie banery.
M - Czw 31 Maj, 2012

Chodzi Ci o formę czy treść przekazu?
Bart - Czw 31 Maj, 2012

O jedno i drugie.
M - Czw 31 Maj, 2012