To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

kamil - Czw 31 Maj, 2012

wulgaryzmami to chyba nic się nie zdziała :/
Jacek - Czw 31 Maj, 2012

takim zachowaniem udowodnił kim jest. słoma z butów wyszła.
chyba nie tędy droga..

M - Czw 31 Maj, 2012

To jest chyba doktryna szoku.
Ja sam bym tak nie napisał ale urzędnicy skarbówki i zusu to niestety pasożyty i darmozjady żerujące na ludziej pracowitości i przedsiębiorczości.

Anonymous - Czw 31 Maj, 2012

Każdy kij ma eMie dwa końce:

http://lublin.gazeta.pl/l...a_Autobial.html

Jak dla mnie to wysyłanie takich pism do urzędu jest co najmniej... nierozważne, żeby nie powiedzieć kretyńskie.

faldzip - Czw 31 Maj, 2012

Jacek napisał/a:
takim zachowaniem udowodnił kim jest. słoma z butów wyszła.
chyba nie tędy droga..

+1

PieQt - Czw 31 Maj, 2012

właśnie takiej osoby się spodziewałem po wywieszeniu takiego banera. Obrażanie innych, w tym każdego z nas pisząc o Polsce takie a nie inne rzeczy, nie ma nic wspólnego z korzystaniem ze swoich praw - w tym z wolności słowa.

podatnicy są różni, wielu dorobiło się na lukach prawnych, wielu straciło majątek przez swoją niewiedzę/niedopatrzenie/pecha. Wielu oszukało nas - innych podatników. Mój kumpel musiał zapłacić gigantyczny podatek, bo okazało się, że firma z którą współpracował była na papierze - oczywiście on nic nie wiedział o tym (bo jakby wiedział, to pewnie by sporo na tym zarobił) i dostał tzw. domiar. Nie był w stanie udowodnić swoich racji - potem zmniejszono mu podatek, ale jednak byl to cios finansowy dla niego. Nie wystawiał banerów, nie obrażał wszystkich dookoła - teraz pilnuje kwitów swoich kontrahentów i dobrze mu idzie - odbił się.

Polska to nie bialoruś i tu urzędnik może być chamski, ale nie jest bogiem.

M - Czw 31 Maj, 2012

Tępić prywaciarzy!

M napisał/a:
Tępić prywaciarzy!

TAK. Właśnie o to nam wszystkim chodzi :wall:

trolololololololo...

M - Czw 31 Maj, 2012

To była ironia kolego

M napisał/a:
To była ironia kolego

Wiem ale jątrzę sobie pod nosem ;)

Yarko - Czw 31 Maj, 2012

jeśli wyraża swoje opinie w sposób zgodny z prawem to nie widzę przeciwskazań by to robił, każdy sam sobie wyciągnie wnioski i oceni czy taka "marginesowa" forma jest odpowiednia, na pewno zrobił dużo szumu... ale czy oprócz szumu, który potrwa max kilka dni coś osiągnie ? nie sadzę

nie mniej jednak robiąc tego typu transakcje powinien wszystko dokładnie sprawdzić, a sprawa na tą chwilę wygląda tak, że urząd postąpił zgodnie z przysługującym mu prawem

PiTT - Czw 31 Maj, 2012

hehe, spoko salon
ja rozumiem ich niechęć do US, ale jeśli takim językiem się posługują to nie chcę nawet myśleć jak traktowali klientów którzy przyjeżdżali z reklamacją :rotfl:

Jacek napisał/a:
świeci fajnie, właśnie zrobiłem rundkę z rabarbarem najpierw moim 205 a potem jego.
jest odczuwalna różnica w mocy ale przepaści nie ma (jak stwierdziliśmy po dohamowaniu ze 140 do świateł) prawy fotel to nie dla mnie. kórwent, bałem się :lol2:

no róznica jest wyrazna,do tego ja mam duuuużżżooo dłuższą skrzynie a silnik jest jeszcze nie wystrojony

ps.tam było juz chyba 4 zapinane ;D a 3 jest do 160km/h

http://www.sadistic.pl/od...12-vt119201.htm
mi - Czw 31 Maj, 2012

rabarbar napisał/a:
no róznica jest wyrazna

...czyli bez zmian w tej materii...

(problem w tym, że między 205 a toją nie jest wyraźna, więc to i tak nie pełnia możliwości Sokoła)