kamil - Czw 31 Maj, 2012 wulgaryzmami to chyba nic się nie zdziała Jacek - Czw 31 Maj, 2012 takim zachowaniem udowodnił kim jest. słoma z butów wyszła.
chyba nie tędy droga..M - Czw 31 Maj, 2012 To jest chyba doktryna szoku.
Ja sam bym tak nie napisał ale urzędnicy skarbówki i zusu to niestety pasożyty i darmozjady żerujące na ludziej pracowitości i przedsiębiorczości.Anonymous - Czw 31 Maj, 2012 Każdy kij ma eMie dwa końce:
Jak dla mnie to wysyłanie takich pism do urzędu jest co najmniej... nierozważne, żeby nie powiedzieć kretyńskie.faldzip - Czw 31 Maj, 2012
Jacek napisał/a:
takim zachowaniem udowodnił kim jest. słoma z butów wyszła.
chyba nie tędy droga..
+1PieQt - Czw 31 Maj, 2012 właśnie takiej osoby się spodziewałem po wywieszeniu takiego banera. Obrażanie innych, w tym każdego z nas pisząc o Polsce takie a nie inne rzeczy, nie ma nic wspólnego z korzystaniem ze swoich praw - w tym z wolności słowa.
podatnicy są różni, wielu dorobiło się na lukach prawnych, wielu straciło majątek przez swoją niewiedzę/niedopatrzenie/pecha. Wielu oszukało nas - innych podatników. Mój kumpel musiał zapłacić gigantyczny podatek, bo okazało się, że firma z którą współpracował była na papierze - oczywiście on nic nie wiedział o tym (bo jakby wiedział, to pewnie by sporo na tym zarobił) i dostał tzw. domiar. Nie był w stanie udowodnić swoich racji - potem zmniejszono mu podatek, ale jednak byl to cios finansowy dla niego. Nie wystawiał banerów, nie obrażał wszystkich dookoła - teraz pilnuje kwitów swoich kontrahentów i dobrze mu idzie - odbił się.
Polska to nie bialoruś i tu urzędnik może być chamski, ale nie jest bogiem.M - Czw 31 Maj, 2012 Tępić prywaciarzy!Anonymous - Czw 31 Maj, 2012
M napisał/a:
Tępić prywaciarzy!
TAK. Właśnie o to nam wszystkim chodzi
trolololololololo...M - Czw 31 Maj, 2012 To była ironia kolegoAnonymous - Czw 31 Maj, 2012
M napisał/a:
To była ironia kolego
Wiem ale jątrzę sobie pod nosem Yarko - Czw 31 Maj, 2012 jeśli wyraża swoje opinie w sposób zgodny z prawem to nie widzę przeciwskazań by to robił, każdy sam sobie wyciągnie wnioski i oceni czy taka "marginesowa" forma jest odpowiednia, na pewno zrobił dużo szumu... ale czy oprócz szumu, który potrwa max kilka dni coś osiągnie ? nie sadzę
nie mniej jednak robiąc tego typu transakcje powinien wszystko dokładnie sprawdzić, a sprawa na tą chwilę wygląda tak, że urząd postąpił zgodnie z przysługującym mu prawemPiTT - Czw 31 Maj, 2012 hehe, spoko salon
ja rozumiem ich niechęć do US, ale jeśli takim językiem się posługują to nie chcę nawet myśleć jak traktowali klientów którzy przyjeżdżali z reklamacją Anonymous - Czw 31 Maj, 2012
Jacek napisał/a:
świeci fajnie, właśnie zrobiłem rundkę z rabarbarem najpierw moim 205 a potem jego.
jest odczuwalna różnica w mocy ale przepaści nie ma (jak stwierdziliśmy po dohamowaniu ze 140 do świateł) prawy fotel to nie dla mnie. kórwent, bałem się
no róznica jest wyrazna,do tego ja mam duuuużżżooo dłuższą skrzynie a silnik jest jeszcze nie wystrojony