dlatego ma zamonotwany wygodny fotel do długich , austroadowych wypraw, wygodną i bezpieczną kierownice z poduszką, cichy aczkolwiek dosyć pokaźnych rozmiarów wygar, no i generalnie wygląda jak RZYG po rajdachbizon - Śro 04 Maj, 2011
Michał napisał/a:
Cytat:
SAMOCHÓD NIE BRAŁ NIGDY UDZIALU W SPORCIE
dlatego ma zamonotwany wygodny fotel do długich , austroadowych wypraw, wygodną i bezpieczną kierownice z poduszką, cichy aczkolwiek dosyć pokaźnych rozmiarów wygar, no i generalnie wygląda jak RZYG po rajdach
pan napisal:
Cytat:
Kto sie na tym zna
najwyrazniej sie nie znasz Niemy - Śro 04 Maj, 2011 W zeszłym roku pojawił sie wydech 2 calowy z kwasówki i dolot powietrza, zasilany stożkiem KINGDRAGON RACING
Kto sie na tym zna ,wie ze autu dobiło około 20 KM!! Fabrycznie 125KM
razem to już 145, jest moc, zapytać tylko ile niutonów, czy jedzie z dołu i brać !! misiek86electro - Śro 04 Maj, 2011
Cytat:
Powtarzam ze auto normalne jezdzi. Skrzynia mozna kupic od 600-800zl i wymiana ok.300zl. Pozatym auto w 100% sprawne. Ja mam drugie auto i niebede tego naprawial.
grozisz mi ?? korek171 - Śro 04 Maj, 2011 Gość co minutę cenę zmienia, na początku 9500, po awarii 7000 a teraz 6600...
Dla mnie jedno jest bardzo dziwne...
Dlaczego Bart go jeszcze nie zarezerwował na alledrogoPieQt - Śro 04 Maj, 2011 poczekam do 4000 i może kupię