Jak dla mnie to wysyłanie takich pism do urzędu jest co najmniej... nierozważne, żeby nie powiedzieć kretyńskie.
dzis czytalem inne zrodla, ktore "prawde" w tym zakresie przedstawiaja zupelnie inaczej Anonymous - Czw 31 Maj, 2012 ile stron tyle prawd... tak to jest w internecie
chyba, że wkroczy M
peace M - Czw 31 Maj, 2012 Prawda jest taka ze to nie urzednicy zywią przedsiebiorcow...M - Czw 31 Maj, 2012 Bonczek - Czw 31 Maj, 2012
filomatic napisał/a:
"nie uważałeś jak robisz, to teraz rób jak uważasz"
Ale bezradność z ludzi wychodzi. Ja mam ochotę napisać takie pismo do ubezpieczalni, która obsrywa wszystko łącznie z dozorem finansowym tylko, że nie chodzi aż o taką kwotę, żebym z tymi skurwielami tak się przepychał.
AleX_R53 napisał/a:
Nie możliwe?? Takie rzeczy naprawdę dzieją się w Warszawie??
Co za przychlasty, jak oni się pogrążają pisząc takie rzeczy PieQt - Czw 31 Maj, 2012 No i gość miał dostać zwroty vat-u i te 1,9 mln to miał mu zwrócić us, po czym przedłużyli decyzje w tej sprawie i się chłopina obraził
Artkul w wyborczej sie ukazalkamil - Czw 31 Maj, 2012 .M - Czw 31 Maj, 2012 Lubię sucharyMarek23 - Czw 31 Maj, 2012 Czytająć niektóre posty w końcu zrozumiałem różnicę między Polską A i B. W A są fajne drogi, super urzedy, zus mądrze inwestuje i nie ma korupcji. K,urwa, też tak chcę Maciusiowy - Czw 31 Maj, 2012
Marek23 napisał/a:
Czytająć niektóre posty w końcu zrozumiałem różnicę między Polską A i B. W A są fajne drogi, super urzedy, zus mądrze inwestuje i nie ma korupcji. K,urwa, też tak chcę
problem w tym, że tak nie jest nigdzie na świecieMarek23 - Czw 31 Maj, 2012
Maciusiowy napisał/a:
problem w tym, że tak nie jest nigdzie na świecie
Tak, mistrzowski argument jako fakt i sposób myślenia. Gratuluje.Maciusiowy - Czw 31 Maj, 2012
Marek23 napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
problem w tym, że tak nie jest nigdzie na świecie
Tak, mistrzowski argument jako fakt i sposób myślenia. Gratuluje.