Janusz - Śro 04 Maj, 2011 jak cos to znajomy handlarzyna chce sie pozbyć vts.. generalnie identyko co cordoba Michooła... ta sama buda i ten sam kolor.... chyba nawet bezwypadek, oczywiście 16v. niestety jest to przekładaniec z anglika..... Był kiedyś na alledrogo z kiera jeszcze po prawej (jakoś w zeszłe wakacje chyba) miał budować z niego upalatora, ale się mu odwidziało cena podobno coś koło 5tys.misiek86electro - Śro 04 Maj, 2011 cóż te samochody tak spadły na wartości... oczywiscie z calym szacunkiem do kolegi janka. I wystaw saxo za 12pln..... vitesse - Śro 04 Maj, 2011 bruuummmm bruummm
tak wygląda ariel atom??TomsoN - Śro 04 Maj, 2011 ktoś źle poskładał PieQt - Śro 04 Maj, 2011 gwarantuję Ci, że nawet całe HH po cysternie wódy nie dało by rady tak zdeformować ariela (no może nie doceniam weny twórczej) Anonymous - Śro 04 Maj, 2011 ale to jest skurwysyństwo , TomsoN - Śro 04 Maj, 2011 jeśli dobrze widzę to siedzi tam k20 z tajpera, felgi z ep3, tylko z resztą coś nie tak Mick - Śro 04 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
jak cos to znajomy handlarzyna chce sie pozbyć vts.. generalnie identyko co cordoba Michooła... ta sama buda i ten sam kolor.... chyba nawet bezwypadek, oczywiście 16v. niestety jest to przekładaniec z anglika..... Był kiedyś na alledrogo z kiera jeszcze po prawej (jakoś w zeszłe wakacje chyba) miał budować z niego upalatora, ale się mu odwidziało cena podobno coś koło 5tys.
Coś więcej o nim?anjas - Czw 05 Maj, 2011
Mick napisał/a:
Janusz napisał/a:
jak cos to znajomy handlarzyna chce sie pozbyć vts.. generalnie identyko co cordoba Michooła... ta sama buda i ten sam kolor.... chyba nawet bezwypadek, oczywiście 16v. niestety jest to przekładaniec z anglika..... Był kiedyś na alledrogo z kiera jeszcze po prawej (jakoś w zeszłe wakacje chyba) miał budować z niego upalatora, ale się mu odwidziało cena podobno coś koło 5tys.
Coś więcej o nim?
Wysoki blondyn, lubi golonke i piwo. W mlodosci gral w pilke nozna. Absolwent technikum samochodowego. Kawaler.Janusz - Czw 05 Maj, 2011
vitesse napisał/a:
cóż te samochody tak spadły na wartości... oczywiscie z calym szacunkiem do kolegi janka. I wystaw saxo za 12pln.....
eee tam... phI jeszcze przekładka z anglika, do tego wyszło go to podobno 7k. z przekładka i kasa stoi rok... wiec poprostu chce się tego pozbyć jak najszybciej... ale na upalatora dobra opcja bo nie wiem jak tam przekładka była zrobiona qbus - Czw 05 Maj, 2011 Panowie jest deal do zrobienia. Civic Coupe z B18 na pokładzie, fabryczne LSD, krótkie 3-4-5? 3 do roboty bo zgrzyta. Drugi silnik w calosci dorzucony do samochodu, lekko poobijany. Idealna baza na upalatora z dwoma kubłami. Cena ok 10 tys.
Trzeba zrobic skrzynie (3 bieg zgrzyta) i przedni zawias (jest Koni ktore juz odmawia posluszenstwa)Janusz - Czw 05 Maj, 2011
Mick napisał/a:
Janusz napisał/a:
Coś więcej o nim?
ja wiem tyle pamiętam ze było wklejane jego ogłoszenie jeszcze jako anglika w Wadowicach i pisałem ze go widziałem na ulicy, ale wtedy nie wiedziałem e to znajomego (czy tam nie znałem tego gościa jeszcze, już nie kojarzę ) jak chcesz moge dac nr telefonu do niego to o wszystko podpytasz