tego nie rozumiem
do je baliscie sie jak pies kota.
jednemu pasuje jedno a drugiemu drugie.
nad czym sie tu zastanawiac.
a jak ktos mowi, ze klamie mowiac ze slucham muzyki powaznej albo robie to bo to modne to jego sprawa
hehe, nie unoś się
kłamczuszki i lanserze
dobra, żart - napisałem że też lubię czasami posłuchać, nic więcejCartoon - Pon 22 Lut, 2010 Aphex Twin "Ventolin"
Anonymous - Pon 22 Lut, 2010
Jakarti napisał/a:
kocham taką muzyke
zadne szarpidruty i electro czy inne nowoczesne rzeczy nie relaksuja mnie tak jak zwykle pianino czy skrzypce..
no i jak ktos slusznie zauwazyl, co dla mnie jest oczywiscie in + slychac tam Tiersena
+1 Bart - Czw 25 Lut, 2010
specyficzna postać Bart - Czw 25 Lut, 2010 to też niezłe:
Anonymous - Czw 25 Lut, 2010 poproszę martina.h o opinię, bo nie wiem czy to jest psychodelia, klasyka czy po prostu je.banie kotem o rynnę Bart - Nie 28 Lut, 2010 kurde, chyba nikt nie podziela mojej fascynacji twórczością Elektrycznego Węgorza szymlorek - Nie 28 Lut, 2010 Jak na blondi jest całkiem ok
PiTT - Pon 01 Mar, 2010
KonradMK - Wto 02 Mar, 2010 dla Majkula: Mercedes, Czekolada i Rap
Bonczek - Wto 02 Mar, 2010 Klasyka, chyba to w Taxi było na O.S.T.Bonczek - Śro 03 Mar, 2010 Polak mało znany w Polsce Wpadające w ucho - cała płyta Taxi bardzo przyjemna
Anonymous - Śro 03 Mar, 2010 świetne Michał - Śro 03 Mar, 2010 ojezu , bonczek .... Bonczek - Śro 03 Mar, 2010 Mike do Hondy to się nadaje