PiTT, fajne autko kupiłes, chyba jedno z najwygodniejszych aut tylko kolor dyskusyjny ale wiem przy uzywanych autach ciezko o kolor PiTT - Pon 19 Lut, 2007 dzisiaj byłem w salonie B M W i oglądałem M6 w identycznym kolorze, robi robotę
jak zamontuje większe felgi to powinno być ok.
p.s. co za świnia zmieniła B M W łącznie pisane na "wieśniakowóz"? :560: Loko - Pon 19 Lut, 2007 Beemeczka ładna, zawsze ceniłęm tą marke i jak juz pare razy pisałem mam sentyment do niektórych modeli, szkoda co prawda ze następne autko to już nie hot hatch, ale to twój wybór
No a pierwszą rzeczą którą miałęm napisac po zobaczeniu zdjęcia było pmarańczowe migacze outt jak najszybciej, ale widze ze sam to chcesz zrobić PiTT - Pon 19 Lut, 2007
Loko napisał/a:
Beemeczka ładna, zawsze ceniłęm tą marke i jak juz pare razy pisałem mam sentyment do niektórych modeli, szkoda co prawda ze następne autko to już nie hot hatch, ale to twój wybór
No a pierwszą rzeczą którą miałęm napisac po zobaczeniu zdjęcia było pmarańczowe migacze outt jak najszybciej, ale widze ze sam to chcesz zrobić
hehe juz zamowione nowe lampy na przod, na boki i na tył Anonymous - Wto 20 Lut, 2007 SWIFT GTi TUUURBO
800kg 240KM :558:
a jezdzil na zawodach na wiekszym doładowaniu i miał prawie 300KM M - Wto 20 Lut, 2007
800kg 240KM :558:
a jezdzil na zawodach na wiekszym doładowaniu i miał prawie 300KM
Gruby
Do takiej mocy powinni dodawca 3 wiadra trakcji w prezencie KonradMK - Wto 20 Lut, 2007 kurde namówię siostrę żeby go kupiła CHRZANEK - Wto 20 Lut, 2007 Jak na "suke" to dobrze zakonserwowany.
To bez turbiny już jest jadowite (101KM)
Mnie się podoba!Anonymous - Wto 20 Lut, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Jak na "suke" to dobrze zakonserwowany.
To bez turbiny już jest jadowite (101KM)
Mnie się podoba!
Oj jadowite potwierdzam
Jezdzilem rok czasu Swiftem Gti i fajnie to śmigało...ale ruda zjadała go okrutnie :554:
Ten Swift GTi Turbo jest profi zrobiony!
Strojony przez największego fachowca od Swiftów w Polsce -> Colina z 2B
Ale wiadomo autko nie miało lekkiego życia bo głównie jezdziło na zawodach na 1/4mili...Marek23 - Wto 20 Lut, 2007
eM napisał/a:
Chodzilo mi o to fwd sucks bo ciagle widze ze wiele osob z rwd (ktorzy dotychczas smigali fwd) tak pisze i mnie to dziwi
Każdy żyd swoje chwali... Ja zlewam takie dogaduszki i po prostu wyprzedzam i znikam.
A B M W jest ok, po prostu niektózy użytkownicy mi działają na nerwy. A nowa 5 jest super i też bym taką przytulił jako dupowóz. 530d, mało pali i każdy dupex wie ile kosztuje :556:Michał - Wto 20 Lut, 2007 ale chyba lepiej jak jest używane na ćwiartke niż w rajdach.k-mart - Wto 20 Lut, 2007
Marek23 napisał/a:
530d, mało pali i każdy dupex wie ile kosztuje :556: