MoRToN - Czw 20 Sie, 2015 Domyślam się. Mi w wawie czasami jest ciężko pod agrykole podjechać a co dopiero w górach... kondyche mam niżej niż mierną
Co nie zmienia faktu, ze jak usiądziemy dzień wcześniej do kartonu jakiegoś trunku to ty też będziesz pchał rower Wiec nie ma co kozakować, każdy ma jakieś hobby Anonymous - Czw 20 Sie, 2015
MoRToN napisał/a:
Co nie zmienia faktu, ze jak usiądziemy dzień wcześniej do kartonu jakiegoś trunku to ty też będziesz pchał rower Wiec nie ma co kozakować, każdy ma jakieś hobby
Wtedy to nawet nie będzie mi się chciało na niego wsiąść MoRToN - Czw 20 Sie, 2015 A właśnie, może w ndz jakies pedałowanie po stolycy ? CZy wszyscy na air show jado ? Bonczek - Czw 20 Sie, 2015 Ja zostaje. Brower zawsze.Kenet - Czw 20 Sie, 2015 Poproszę cynę gdzie ten brower.MoRToN - Pią 21 Sie, 2015 No nie wiem.. koło południa w centriko czy przy świętokrzyskim nad wiseło ?Bonczek - Pią 21 Sie, 2015 Mi to pasi Anonymous - Pon 31 Sie, 2015 Powrót w Beskidy
Wczorajszy trip na Pasmo Policy, najtrudniejsze szlaki w całym Żywieckim, technicznie superowo, a i widoki się trafiły No i można powiedzieć, że Żywiecki cały objechany
Anonymous - Pon 14 Wrz, 2015 Foty z wczorajszego wypadu na Worek Raczański. Uwielbiam tę trasę (moje top 3 w Beskidach ), a na nowym rowerze jedzie się jeszcze szybciej Jedynie Kikula mnie pokonała, mam wrażenie, że ten zjazd jest coraz bardziej zniszczony Całe szczęście skończyło się tylko na kilku rysach i potłuczeniach, bo już myślałem że ręka połamana.
bizon - Wto 15 Wrz, 2015 Masz zapis np. tego przejazdu na GPS? Chętnie bym zapisał jako trasę, może kiedyś się tam wybiorę.Anonymous - Wto 15 Wrz, 2015 https://www.endomondo.com...kouts/601152023
Końcówka się wysrała, ale od Rycerzowej masz cały czas czerwony szlak do Zwardonia bizon - Śro 16 Wrz, 2015 Chyba mnie musisz dodać do znajomych, bo inaczej nic nie widzę ani nie mogę zrobić Anonymous - Śro 16 Wrz, 2015
bizon napisał/a:
Chyba mnie musisz dodać do znajomych, bo inaczej nic nie widzę ani nie mogę zrobić
Dodałem Swoją drogą jakbyś wybierał się w Beskidy to daj znać chętnie potowarzyszę bizon - Czw 17 Wrz, 2015 Wybieram się całe życie, więc jest już chyba bliżej niż dalej
Ale jak coś to dam znać
Dzięki kornat - Czw 17 Wrz, 2015 a po Kampinosie ktoś jeździ?