Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Święty - Śro 05 Lut, 2014 sprawdziłem dzisiaj ponad 50 ogłoszeń różnych marek... same od handlarzy... w dzisiejszych czasach nie da się kupić uczciwego samochodu, same gabinety, z przebiegiem 189000, zarejestrowane w polsce "rejestracja 750 zł"...
pierdole nie robie PiTT - Śro 05 Lut, 2014 trzeba bylo brac tego volviaka... ktory sie sprzedal w 24 godz Święty - Śro 05 Lut, 2014
PiTT napisał/a:
trzeba bylo brac tego volviaka... ktory sie sprzedal w 24 godz
Jakbym się wcześniej pozbył v40 to bym brał...Walle - Śro 05 Lut, 2014
a ma ktoś doświadczenie z tym oto hundem? skoro hundy takie dobre to może polecieć na akord
bardzo fajne auto, miałem 2.0 automat i oczywiście rakiety nie było, ale sympatyczny samochód i bezproblemowy. Znaleźć taką dobrą?😊 zarówno 2.0 jak i 2.4 są godne polecenia.Święty - Śro 05 Lut, 2014 szkoda że kombi to takie straszne paskudypcs - Czw 06 Lut, 2014 ja dzis w koncu obejrzalem samochod, ktory mnie super pozytywnie zaskoczyl i co ciekawe byl to pierwszy sprowadzony samochod (tym bardziej ze z USA) jaki widzialem, ktory nie ma nic malowanego.
Chyba tez pierwsza Toyota z jajami
FJ Cruiser - design mega, jakosc materialow super, wyposazenie super, audio super, nic nie skrzypi, prowadzi sie dobrze i po asfalcie i po dziurach. I ma naprawde solidnego kopa, 0-100 ok 7,5 sek.
Ogolnie jest tak fajny, ze pewnie nikt mi nie pozwoli go kupic, ale sie zakochalem jak kiedys w clio czy w forku od pierwszej jazdy.
Z miunusow to troche pali (choc ma juz gaz wiec ryba i tak benzyny pali niewiele wiecej niz terenowe diesle ropy), malo miejsca na tylniej kanapie (choc dla dzieciaka akurat a mi bardziej na bagazniku zalezy, ktory jest bardzo ok), pewnie slabo sie smiga trasy powyzej 130 kmh. Cala reszta jest mega.Walle - Czw 06 Lut, 2014
pcs napisał/a:
ja dzis w koncu obejrzalem samochod, ktory mnie super pozytywnie zaskoczyl i co ciekawe byl to pierwszy sprowadzony samochod (tym bardziej ze z USA) jaki widzialem, ktory nie ma nic malowanego.
Chyba tez pierwsza Toyota z jajami
FJ Cruiser - design mega, jakosc materialow super, wyposazenie super, audio super, nic nie skrzypi, prowadzi sie dobrze i po asfalcie i po dziurach. I ma naprawde solidnego kopa, 0-100 ok 7,5 sek.
Ogolnie jest tak fajny, ze pewnie nikt mi nie pozwoli go kupic, ale sie zakochalem jak kiedys w clio czy w forku od pierwszej jazdy.
Z miunusow to troche pali (choc ma juz gaz wiec ryba i tak benzyny pali niewiele wiecej niz terenowe diesle ropy), malo miejsca na tylniej kanapie (choc dla dzieciaka akurat a mi bardziej na bagazniku zalezy, ktory jest bardzo ok), pewnie slabo sie smiga trasy powyzej 130 kmh. Cala reszta jest mega.
specyficzne auto, dla freaka....PiTT - Czw 06 Lut, 2014 czy ktos kojarzy czy byle clio leona sie sprzedalo juz?
stf chyba tez szuka takiej sztuki, jakby ktos cos wiedzial to dajcie znac
tylko bez zadnych kublow, klatek i innych uchwytow na napoje siema - Czw 06 Lut, 2014 FJ Cruiser- auto tak dziwaczne, że aż fajne Podobno całkiem niezłe w terenie.
Nie będzie problemów z częściami zamiennymi do tego?kamil - Czw 06 Lut, 2014 w Toyocie nie ma problemu z częściami.PiTT - Czw 06 Lut, 2014 http://otomoto.pl/toyota-...-C31541841.html
kosa!lukp - Czw 06 Lut, 2014 piękna jest ta celica Walle - Czw 06 Lut, 2014 a wydech nie mógł być większy?anjas - Czw 06 Lut, 2014