mi - Pią 01 Cze, 2012 Anonymous - Pią 01 Cze, 2012 może jednak będzie rezerwuje miejsce w pierwszym rzędzieM - Pią 01 Cze, 2012 Bez grozenia prosze...Marek23 - Pią 01 Cze, 2012 Ja nie grożę tylko wróżę z fusów.Mucha - Pią 01 Cze, 2012
Cytat:
Czytająć niektóre posty w końcu zrozumiałem różnicę między Polską A i B. W A są fajne drogi, super urzedy, zus mądrze inwestuje i nie ma korupcji. K,urwa, też tak chcę
Cytat:
głupie pytanie - głupia odpowiedź. dziękuję
Ja się nikogo o nic nie pytałem, więc zluzuj bajerę,bo na tym szczekaniu w dłuższym okresie czasu możesz być stratny. Aż tak miły jak twierdzi Kamil nie jestem.
chyba nie jestem pierwszą osobą na tym forum, do której w taki sposób się odnosisz ...i nie uważam, żebyśmy to my mieli ze sobą problem - kończę, nie mam zamiaru gadać ze ścianą, a tym bardziej 'kogucić się' jak dziecko z gimnazjumAnonymous - Pią 01 Cze, 2012
M napisał/a:
Bez grozenia prosze...
eM, gdzie podział się Twój 3 warn? Bart - Pią 01 Cze, 2012
AleX_R53 napisał/a:
eM, gdzie podział się Twój 3 warn?
Maciusiowy - Pią 01 Cze, 2012
Bart napisał/a:
eX_R53 napisał/a:
Anonymous - Pią 01 Cze, 2012
Ma_cuś napisał/a:
Bart napisał/a:
eX_R53 napisał/a:
no name - Pią 01 Cze, 2012 Orientuje się ktoś gdzie można dorwać plakaty filmowe ?
Przejrzałem allegro ale nic interesującego nie ma,
może ktoś ma jakieś dojście ?Jacek - Pią 01 Cze, 2012 kraków, vis a vis ambasady amerykańskiej, jest galeria plakatu polskiego, sporo tam tegono name - Pią 01 Cze, 2012 Nie wiesz czasem jaka strona www ?fydi - Pią 01 Cze, 2012 http://cracowpostergallery.com/ to?