zapytałem sprzedawcę o cenę, wpakował 2000zł w sprzęgło, rozrząd i zawias - napisał, że 4000 zł by go zadowoliły...anjas - Pią 06 Maj, 2011
filomatic napisał/a:
napisał, że 4000 zł by go zadowoliły...
ze względu na fotel kierowcy bym brał!!!
(ale kurde, nie mam tyle kassssiorryyy)Bonczek - Pią 06 Maj, 2011 PieQt, dokładnie tak jak mówisz, jak miałbyś kupić - ale w większości pytają się ludzie, którzy nie chcą kupić i tylko zawracają gitarę Marek23 - Pią 06 Maj, 2011
Dzwoniłem,ale nikt nie odbiera na razie. Po Mazowieckim jak sprzedam 16stki oryginalne to może bym wziął,pomalował na grafit Yarko - Pią 06 Maj, 2011 na biało, do białej fury tylko na biało !! bierz je koniecznie, szkoda żeby trafiły do jakiegoś golfuara spod energyJanusz - Pią 06 Maj, 2011
Yarko napisał/a:
golfuara spod energy
a jakbym ja chciał tam swoim clio pojechać to co??
co z tym samochodem jest nie tak?qbus - Pią 06 Maj, 2011 Kurde żeby to chociaż motor z xsi tam był...Mick - Pią 06 Maj, 2011
qbus napisał/a:
Kurde żeby to chociaż motor z xsi tam był...
motor to nie problem, bo można zawsze przerzucić np z rallye 1.6 8v
Tylko kwestia tego, czy całościowo nie jest to jakiś mega szrotmartin.h - Pią 06 Maj, 2011
Za 6700zł to kupujesz obecnie Rallye 1.6, a jak dobrze pójdzie to i VTS'a 16V dostaniesz. Nikt ci nie da prawie 7 tysi za 13 letnie auto niskiej klasy, tylko dlatego, że ma kilka naklejek i białe felgi Tomcat - Pią 06 Maj, 2011 Był opisywany na forum clubu 106 i wychodzi na to, że jest ok...