czy zakup VTR to z góry zła decyzja ? Chyba nie bo to prawie rallye czy nie ?roj - Sob 07 Maj, 2011
rabarbar napisał/a:
W tygodniu moge podjechac go oblukac
byłbym bardzo wdzięczny w imieniu kolegi (kawałek do Wrocławia mamy). Będzie chociaz wiadomo czy warto jechać i np. wrzucić go do aso albo gdzieś na większy przegląd przedzakupowy.Anonymous - Sob 07 Maj, 2011 postaram sie obadac jak najszybciej ale nie wiem kiedy dokładnie bo mam przeprowadzke,odezwe sieBarejka - Sob 07 Maj, 2011 Czesio, krotka skrzynia i wciagasz 16v michool_vt - Sob 07 Maj, 2011
Barejka napisał/a:
Czesio, krotka skrzynia i wciagasz 16v
krotka skrzynia ma nadrobic 30koni roznicy?Barejka - Sob 07 Maj, 2011 michool_vt, cicho moze przybedzie kolejne saxo w kazdym badz razie vtr ma zajebiaszczo dluga skrzynke okolo 100km/h przy 6.5 tysBarejka - Sob 07 Maj, 2011 Ciekawe uno
http://moto.allegro.pl/fi...1593771523.htmlAnonymous - Sob 07 Maj, 2011 to jak to jest z tym vtr ?Barejka - Sob 07 Maj, 2011 Czesio,
ictus - Sob 07 Maj, 2011 ale to vtr mialo lusterka m3... aerodynamika na tym znacznie zyskuje koma600 - Sob 07 Maj, 2011 Czesio, pisałem na temat tego vtr to szrot i strucel 3 razy uszczelka poszła pod głowica pęknięty był blok góra od innego wozu dół to chyba nawet nie vtr już wiec ,,, itp i blachowo też gówno kumpel miał to przed chyba dwoma właścicielamiAnonymous - Sob 07 Maj, 2011 dzięks koma600 - Sob 07 Maj, 2011 spoko nie ma sprawy koleżka włożył kasy w mechanikę parę tys i i tak sprzedał go za grosze żeby się go pozbyć bo wiecznie coś a z zewnątrz to już nie wspomnę, pełno druta . spinki w drzwiach były na wkręty. Maska miała wgniotę i to nie jedna taka na piąchę od zamykania jej ręką. w lampach brak silniczków klapa lewy róg rdza w bagażniku sitko.
I wiele innych a to było ze 3 lata temu i fele zjedzone od soli a widzę że stoi na nich dalej i na starych zimówkach conti sparciałych jedyne co to belka kumpel robił bo była pęknięta i łożyska wpadły do środka czy jakoś tak i koła się rozjechały że tarły o nadkola w środku