Przykład głupiego termostatu do Vectr CDTI. W ASO 550zł, w motoryzacyjnym (ten sam) 140zł.
Amorki do zgniłej hondy podliczyli na przeszło 2,5tyś
Jest tak, wlasnie o to chodzi - stąd taki proceder jako wyjątek od reguły.KarQ - Sob 02 Cze, 2012 Ja jeszcze nie miałem tego szczęścia, żeby coś kupić taniej w ASO niż poza nim, a sprawdzałem nawet takie pierdoły jak kawałek rury przyłączeniowej do kolektora ssącego w focusie.Jacek - Sob 02 Cze, 2012
Michał napisał/a:
Jacek napisał/a:
a teraz rodzyn Obrazek
lastryko kórwent, lastryko Obrazek
ziom, co to karwa jest to za kierownico ?
taki kartonik na wizytówki
może jaki celebryta jebanyMucha - Nie 03 Cze, 2012
M napisał/a:
KarQ napisał/a:
A czy w większości przypadków tak nie jest?
Przykład głupiego termostatu do Vectr CDTI. W ASO 550zł, w motoryzacyjnym (ten sam) 140zł.
Jest tak, wlasnie o to chodzi - stąd taki proceder jako wyjątek od reguły.
wahacz do Civica w ASO 550zł (asllegro 70zł)
Masakra Mucha - Nie 03 Cze, 2012 Szlabany sa na chwile tylko
Z przykrością informuję, że z przyczyn nie leżących po mojej stronie muszę anulować transakcję. W związku z powyższym proszę uważać ofertę sprzedaży za niebyłą. Mam nadzieję, że nastała sytuacja nie spowodowała żadnych komplikacji. Jednocześnie zapraszam do współpracy w przyszłości.
można coś z tym zrobić w sensie, czy po zakończonej aukcji kolo moze po prostu się wypiąć bez zadnych konsekwencji?Młody Papież - Nie 03 Cze, 2012 'rozpocznij spór' na Allegro, tam chyba uzyskasz troche informacji na ten temat
oraz:
"możesz otrzymać informację o możliwości skorzystania z profesjonalnej pomocy niezależnej kancelarii prawniczej" was79 - Nie 03 Cze, 2012 tylko że tam jest:
Skorzystaj z Centrum, jeśli:
nie dotarł do Ciebie opłacony towar lub dotarło mniej sztuk,
wysłałeś towar, jednak nie masz całości bądź części należnej kwoty,
po reklamacji nie masz towaru ani należności,
otrzymany przedmiot różni się od opisu aukcji,
zapłaciłeś za przesyłkę pobraniową więcej, niż było to ustalone.
a ja jeszcze nie zdążyłem zapłacićMucha - Nie 03 Cze, 2012 nie moze se tak po prostu odmowic ale on za to zaplacil i pewnie mu glupio. jak nie bylo to cos w super okazji i mega rzadkie to daj se luz. was79 - Nie 03 Cze, 2012 kurde nie rozumiem pierwszej cześci Twojej wypowiedzi M - Nie 03 Cze, 2012 pier.dolnij negatywem!Młody Papież - Nie 03 Cze, 2012
i wszystko!no name - Nie 03 Cze, 2012 Po zakończonej licytacji to tak nie halo chyba już bo
coś zalicytował i wygrał. Jeżeli sprzedawca nie może dostarczyć
tego co wystawiał to niech ogarnie drugie w takiej kwocie.
Ja bym pisał do alledrogoKamill - Nie 03 Cze, 2012
Mucha napisał/a:
M napisał/a:
KarQ napisał/a:
A czy w większości przypadków tak nie jest?
Jest tak, wlasnie o to chodzi - stąd taki proceder jako wyjątek od reguły.
wahacz do Civica w ASO 550zł (asllegro 70zł)
Masakra
Rozrząd bez pompy do tdi SKF 380-390zł (allegro itp), salon seata 330zł was79 - Nie 03 Cze, 2012
no name napisał/a:
Po zakończonej licytacji to tak nie halo chyba już bo
coś zalicytował i wygrał. Jeżeli sprzedawca nie może dostarczyć
tego co wystawiał to niech ogarnie drugie w takiej kwocie.
Ja bym pisał do alledrogo
dokłanie, napisałem o nich, ciekawe, czy się wogolę odezwą