mnie się bardzo "małe" ferrari podobają - 8 cylindrów ulokowanych centralnie i 2 miejsca w kabinie są git, te wielkie lochy z V12 pod maską długą na 2.5metra są dla dziadów martin.h - Nie 08 Maj, 2011
Bart napisał/a:
wolałbym 458
mnie się bardzo "małe" ferrari podobają - 8 cylindrów ulokowanych centralnie i 2 miejsca w kabinie są git, te wielkie lochy z V12 pod maską długą na 2.5metra są dla dziadów
Ale 599 GTB miażdży dźwiękiem V12'ki
Ostatnio mijałem w Chorzowie F430, patrzę na allegro, a takie fury sprzedaje się okok mnie
jesli moglbym cos zdradzic to cena jest mocno wygorowana ŁukaszS3 - Pon 09 Maj, 2011 W sensie że drogo? Oj oj oj chyba dziewczyna się nie spisała zeszłej nocy skoro coś takiego piszesz Barejka - Pon 09 Maj, 2011 ŁukaszS3, to auto ziomka, kupil to za 1/3 ceny i jest wart polowe tego co na allegro, ale jako tani upalator nada sieBad-i - Pon 09 Maj, 2011
martin.h napisał/a:
Bart napisał/a:
mając którykolwiek z tych samochodów znacząco zwiększył byś szansę na odbycie w końcu stosunku z kobietą, Marcinie
co to znaczy? "SPRZEDAJE SERVISANT JAGUAR'A - ZAPEWNIAM OBSŁUGĘ."
To ile ten mechanior ma dniówki koorwa ??
przejrzałem jego aukcje i komentarze - sprzedaje drogie czesci i samochody a kupuje biustonosze rozmiar S, torebki, portfele damskie ... faldzip - Pon 09 Maj, 2011 na oponeo.pl R888 185/60 R14 po 249zeta sa, to chyba dobra cena, nie?
http://www.oponeo.pl/dane...185-60-r14-82-v