Kutwa jak za darmo, już się łamię czy nie wziąść...Jacek - Pon 09 Maj, 2011 cena normalna jak za 14'' nic się nie zmienia..zawsze był to najtańszy rozmiar w toyofaldzip - Pon 09 Maj, 2011 tez mam ten dylemat, teraz wezme, to potem przez miesiac na wache nie bede mial Jacek - Pon 09 Maj, 2011
faldzip napisał/a:
tez mam ten dylemat, teraz wezme, to potem przez miesiac na wache nie bede mial
wsiadaj w metro!bizon - Pon 09 Maj, 2011 najpierw zadzwon i zapytaj czy je fizycznie maja. pare tygodniu temu tez tak sie napalalem, a potem sie okazalo, ze nigdzie nie maja, poza pieknymi ogloszeniami. standardowy myk takich firm.PiTT - Pon 09 Maj, 2011
bizon napisał/a:
najpierw zadzwon i zapytaj czy je fizycznie maja. pare tygodniu temu tez tak sie napalalem, a potem sie okazalo, ze nigdzie nie maja, poza pieknymi ogloszeniami. standardowy myk takich firm.
potwierdzam, tak samo kiedyś zamawiałem zimówki
trzeba dzwonić i potwierdzaćTomcat - Pon 09 Maj, 2011 a to nie jest tak że jak zamówię i zapłacę to wała mnie to interesuje skąd oni je wezmą ? od razu mówię że nie czytałem regulaminu.PiTT - Pon 09 Maj, 2011
Tomcat napisał/a:
a to nie jest tak że jak zamówię i zapłacę to wała mnie to interesuje skąd oni je wezmą ? od razu mówię że nie czytałem regulaminu.
nie
zazwyczaj płacisz za pobraniem, więc dostaniesz maila albo tel. że nie mają tych opon
właśnie zabezpieczają się tym w regulaminie że ogłoszenie nie stanowi oferty handlowej i jest uzależnione od stanów w magazynie czy jakoś tak
ogólnie straszliwie mnie wkooriwali jak szukałem opon i to nie tylko oni, ale chyba z 3 sklepy internetowewasq - Pon 09 Maj, 2011
PiTT napisał/a:
Tomcat napisał/a:
a to nie jest tak że jak zamówię i zapłacę to wała mnie to interesuje skąd oni je wezmą ? od razu mówię że nie czytałem regulaminu.
nie
zazwyczaj płacisz za pobraniem, więc dostaniesz maila albo tel. że nie mają tych opon
właśnie zabezpieczają się tym w regulaminie że ogłoszenie nie stanowi oferty handlowej i jest uzależnione od stanów w magazynie czy jakoś tak
ogólnie straszliwie mnie wkooriwali jak szukałem opon i to nie tylko oni, ale chyba z 3 sklepy internetowe
duuuuzo firm internetowych tak dziala sklepy jak i allegrolayer - Pon 09 Maj, 2011 Na opony.com, a to chyba to samo co oponeo, przy tych Toyo jest w uwagach "zapytaj o dostępność", więc pewnie tradycyjna ściema marketingowa
Może liczą, że ktoś ósemki odpuści i weźmie dostępną Dębice Passio w tym rozmiarze PieQt - Pon 09 Maj, 2011 mogą sobie zastrzegać co chcą, jeśli możesz przeprowadzić transakcję (wybrać towar, wybrać jego ilość, zatwierdzić transakcję i wybrać sposób płatności) to nie ma czegoś takiego, że nie stanowi to oferty handlowej - jednak niewielu osobom chce się włóczyć po sądach. To samo z allegro - nie ma czegoś takiego, że masz dzwonić i sprawdzać.
Tak jako ciekawostkę, znajomy otworzył sklep internetowy, napisał sobie sam regulamin, został pozwany do sądu ochrony konkurencji i konsumentów, 3 pozwy na 3 punkty regulaminu - w najlepszym razie jest 12 tys. w plecy. Sklepy nic nie mogą, to klient jest mocny, ale trzeba mieć czas i chęci.jarek-malopolska - Wto 10 Maj, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1606575304
OZ do Klio, Hondy... i nie do Saxo ictus - Wto 10 Maj, 2011 wystarczy dystans ze zmiennym rozstawem Yarko - Czw 12 Maj, 2011 http://passwordjdm.pl/viewtopic.php?t=19430Kenet - Czw 12 Maj, 2011
Yarko napisał/a:
http://passwordjdm.pl/viewtopic.php?t=19430
Dzwoniłem i jeśli faktycznie nie zużyte to dziś wieczorem odbieram