pewnie że nie nowość, ale ja się o tym czyta to człowiekowi ręce opadają
Tak samo jak czyta się o rządzie, zus-ie i całej reszcie Bonczek - Czw 07 Cze, 2012 Flaga jest dla mnie symbolem dumy z Polski - ja nie jestem dumny, jestem zażenowany.no name - Czw 07 Cze, 2012 Ja tam z rządu dumny nie jestem ale to nie znaczy że
mam olewać swoją ojczyznę i kraj moich przodków.M - Czw 07 Cze, 2012 Ja skłaniam się ku opinii Piłsudskiego
Naród wspaniały, tylko ludzie kur.wy.Bonczek - Czw 07 Cze, 2012 Jasne, każdy ma prawo do swojego zdania Bonczek - Czw 07 Cze, 2012 Mistrz
o co chodzi z tymi Rosjanami w Warszawie ?M - Czw 07 Cze, 2012
kosmita napisał/a:
Cytat:
Skoro Rosjanie w Warszawie, to Polacy w Moskwie
o co chodzi z tymi Rosjanami w Warszawie ?
Generalnie chodzi o to że w 1920 im daliśmy w dupę,
za to zemścili się katyniem i charkowem w 1940 a potem zajęli nasz kraj na 50 lat,
a teraz kibice rosyjscy w warszawie będą szafować tą samą symboliką - mogą ale nie muszą bo moim zdaniem to sztucznie rozdmuchany temat.faldzip - Czw 07 Cze, 2012
M napisał/a:
mogą ale nie muszą bo moim zdaniem to sztucznie rozdmuchany temat.
+1
Wydaje mi się, ze ostatnio Rosjanie co raz mniej są zadowoleni z wspaniałych rządów Putina i jak w 1940 żyli tam sobie w przekonaniu (wbitym do łba od urodzenia), ze u nich jest najlepiej i jadą na zachód uwalniać świat od tego strasznego kapitalizmu, tak teraz w dobie internetu itp łatwiej jest im się przekonać, ze wredny kapitalizm nie jest może taki zły i trochę chyba mają dosyć tego co się u nich dzieje. Dlaczego więc u siebie sie buntują a u nas mieliby wychwalać komunistyczne symbole? Wiadomo, grupa oszołomów zawsze się znajdzie, ale i u nas takich nie brakuje i to w rożnych grupach (np. kibice i pseudokibice).Bart - Czw 07 Cze, 2012 w paru słowach: długie, ciekawe, prawdziwe, lekko hejtujące:
http://paweldejko.blogspo...sowego.html?m=1iQ - Czw 07 Cze, 2012 Barwne to zycie w PL, chyba bedzie sie trzeba przeprowadzic was79 - Czw 07 Cze, 2012 Na szczęscie mam to wszystko w dupie i spędziłem wspaniały dzień w RPA.... w Rybniku
Polecam jako cel rodzinnego wypadu: http://www.rparybnik.pl/index.phpM - Czw 07 Cze, 2012