To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

M - Śro 18 Wrz, 2013

od godziny 8.30 czy od 30 sierpnia? :>
mi - Śro 18 Wrz, 2013

bizon napisał/a:
Od 8.30 uzywam dzis, zostało 67%

:wall:

M - Śro 18 Wrz, 2013

To co morduje baterie w andku to wlaczona synchornizacja i non stop wlazony necik 3g lub wifi.
Jak to wylacze moze dzialac i 3 dni, na wlaczonym ginie w oczach.

was79 - Śro 18 Wrz, 2013

Jeszcze jak się muzyki słucha

anjas - Śro 18 Wrz, 2013

ma nogi jak sarenka :D
bizon - Śro 18 Wrz, 2013

Net mam włączony non stop, 3 komunikatory, do tego dzwonię. Ekranu prawie nie wylaczam. Chciałbym taki fon, który wytrzymuje tak 18h. Ajfon da radę? ;)
M - Śro 18 Wrz, 2013

Ajfon tak samo sie rozladowuje jak szajsun
(na przykładzie mojej żony która w necie w ogole nie siedzi albo tylko tak mówi :rotfl: )

Miniac - Śro 18 Wrz, 2013

Od tygodnia używam iPhona.... przegrałem :/
KarQ - Śro 18 Wrz, 2013

M napisał/a:
To co morduje baterie w andku to wlaczona synchornizacja i non stop wlazony necik 3g lub wifi.
Jak to wylacze moze dzialac i 3 dni, na wlaczonym ginie w oczach.

Ja mam wszytsko off i dodatkowo wlaczone oszczedzanie i moj S2 do wieczora nie wyzyje, z tym ze rozmow srednio prowadze ok. 3-3,5h dziennie.

PiTT - Pon 23 Wrz, 2013

http://venturebeat.com/20...ndroid-devices/
siema - Pon 23 Wrz, 2013

http://sekurak.pl/apple-touch-id-zostalo-zlamane/
PiTT - Pon 23 Wrz, 2013

niezly bulszit z tym lamaniem zabezpieczeń, to tak jakby ktos napisal ze zlamal haslo bo ucial palec wlascicielowi :D
w normalnych sytuacjach jak np. gubisz tel. albo zostaje skradziony nie sadze ze ktos zada sobie tyle trudu żeby robic fotografie czy odciski linii papilarnych
a czy na hasla w postaci pinu albo rysowania linii po ekranie nie ma tez skutecznych sposobow? zakladam ze jest to moment
jak dla mnie ten czytnik to tylko ulatwienie zamiast wstukiwania kodu jak ktos blokuje tel. i raczej nie traktowal bym tego jako skuteczne zabezpiecznie a taki bajer ulatwiajacy uzytkowanie

Pirania - Pon 23 Wrz, 2013

Ale to chyba nie chodzi tylko o odblokowywanie tego po kradzieży tylko o ambicje złamania tego czego teoretycznie się nie da zrobić.. ? Jeśli chodzi o zwykłą kradzież to formatujesz wszystko i to szybko by uniknąć np. namierzenia, jeśli ktos pozakładał śledzenie gps lub inne bzdety.

Natomiast jeśli chce się dostać się do istotnych danych zapisanych w aparacie wtedy pojawia się kłopot. Ludzie teraz na smartfonach mają powbijane numery kart kredytowych i inne tego typu rzeczy.

PiTT - Pon 23 Wrz, 2013

wg mnie nie powinni tego sprzedawac jako zabezpieczenie nie do zlamania i tyle w tej kwestii
Cartoon - Pon 23 Wrz, 2013

Jakoś na dniach dotrze do mnie nowy czarny iphone 4 8gb (lock na orange) - jak by ktoś potrzebował takiego to za 1100 oddam.
Żona chce biały a w tej ch.... sieci nie mieli ;) trzeba teraz opchnąć czarnego, dołożyć i kupić białego ;)