To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

pcs - Czw 06 Lut, 2014

siema napisał/a:
FJ Cruiser- auto tak dziwaczne, że aż fajne :) Podobno całkiem niezłe w terenie.
Nie będzie problemów z częściami zamiennymi do tego?

to jest Land Cruiser 120 , pomijajac blache i wnetrze oczywiscie

kamil - Czw 06 Lut, 2014

biorąc po uwage, ze nie jest to carlos sainz to raczej i nie jest w oryginalnym stanie to raczej cena ciut za wysoka
Święty - Czw 06 Lut, 2014

http://otomoto.pl/saab-9-3-C32050254.html

a co myslicie o takim schaabie

kamil - Czw 06 Lut, 2014

fajny
Walle - Czw 06 Lut, 2014

schaab fajny, ale LPG już nie.
Sibu - Czw 06 Lut, 2014

Walle napisał/a:
ale LPG już nie

Dokładnie LPG jest przecież takie tanie, co fajnego jest w oszczędzaniu w samochodzie na co dzień ? :>

Walle - Czw 06 Lut, 2014

Sibu napisał/a:
Walle napisał/a:
ale LPG już nie

Dokładnie LPG jest przecież takie tanie, co fajnego jest w oszczędzaniu w samochodzie na co dzień ? :>

przetłumacz proszę, google translator nie daje rady, ja z powodu pory dnia i trzeciej podwójnej szkockiej już też nie..... :faja:

Święty - Czw 06 Lut, 2014

to sie chyba sarkazm nazywa :rotfl:
Sibu - Czw 06 Lut, 2014

Telegram do Walle,

Tamto sarkazm STOP LPG Tanie STOP Jak się dba to się nie psuje STOP

KarQ - Pią 07 Lut, 2014

A co ma sie psuc w LPG? Epoka mieszalnikow, pekajacych dolotow itp. dawno odeszla do lamusa.
Walle - Pią 07 Lut, 2014

Naprawdę byłem pijany😵
koma600 - Pią 07 Lut, 2014

też jestem ciekaw czy to dobre bo fajna furka się wydaje za tą kasę
Walle - Pią 07 Lut, 2014

tylko marki o niskim prestiżu pozwalają sobie na wypuszczanie salonowych aut z LPG i to też nie wszystkich. Dlaczego? :] :faja: ;)

Mówienie, że wystarczy dbać , tak samo do mnie dociera jak to, że wystarczy dbać o 1.9 dci 120KM a odwdzięczy się milionem bezawaryjnych kilometrów.

Mówiąc językiem ulicy: srał pies gaz.

kamil - Pią 07 Lut, 2014

Wally, biorąc pod uwagę, że na niektórych rynkach wychodziło Volvo, Subaru, Saab, VW z instalacją gazową to nie zgodze się z Tobą.

Ja jeżdzę z LPG i jedyny minus jaki widzę takiej instalacji to dodatkowy porzegląd instalacji i regulacja kompa od LPG, na techniczny jak jedziesz to musisz zabrać homo butli, wyższe spalanie o jakiś 1 litr i strata w osiągach - pewnie jakieś 10%.

Przy furzę do jeżdzenia na codzień, traktowany jako środek do przemieszczania się kompletnie nie mam problemów z LPG. Co innego gdybym miał swoją ukochaną, upragniąną zabaweczkę, który jest pomnikiem motoryzacji to oczywiście zgadzam się w całości :)

miras - Pią 07 Lut, 2014

Uwielbiam tłumaczenie gaz nie bo nie i już. Ja założyłem do Civica i latam 100 km za 20 zeta i mam w dupie cenę beny. Nie rozumiem co się ma zepsuć w samochodzie od jazdy na gazie? głowica ? może po 100kkm będzie do remontu , ale to żaden koszt w porównaniu z oszczędnością jaką daje jazda na LPG.

Ale to tylko moje zdanie i nie będę negował w co kto wierzy.