Barejka - Pią 08 Cze, 2012 yebana znieczulica i tyle chociaz sam nie jestem lepszy jak jade tramwajem to zauwazam rozne ciekawe sytuacje, ocieranie mohera mimo ze dobrze wie ze jej nie ustapie, moher ktory siedzi ale zwalnia sie jedno miejsce przed nim i musi sie za wszelka cene przesiasc, bieg moherow od tylnych i przednich drzwi do siedzenia wolnego po srodku wagonu ustepuje dopiero wtedy gdy widze ze to babcia nie moher ktora ma problem z wejsciem do tramwaju. Dziwne przypadki zdarzaja sie w sklepach gdzie jest kilka kas i momo sporego ruchu tylko jedna lub dwie kasy czynne, nie wiem chca zachecic tym klientow czy jak
najlepsze jest to jak kiedys spalem w pociagu do pracy probowala mnie taka jedna przedojrzala babina obudzic tracala mnie za ramie i mowi do drugiej zobacz jak twardo spi PiTT - Pią 08 Cze, 2012 popi@rdolony naród... w kwestii tego co pisaliście powyżej
a teraz na wesoło
OBA lusterka, szkoda że w środku tez nie zasłonił FLAGO!
na łeb sobie powinien założyć biało czerwony kosz i napierdzielać tłuczkiem
A6 to zwykły samochód a pierwsze co mi się kojarzy z wilanowem to "duży kredyt"
też grubo pojechałeś
co do A6 to się zgadzam
ale z tymi mieszkaniami to różnie... zdziwiłbyś się ile sprzedaje się mieszkań za gotówę
natomiast mentalności nie zmienisz i taki "bogaty" jegomość płacąc ponad 1mln. za swój "apartament" przyżydzi np. 30k na garaż i będzie parkował na ulicy na chodniku albo trawniku... tego nie jestem w stanie zrozumiećJacek - Pią 08 Cze, 2012 za 30k to kawalerki są w Bytomiu.
garaże po tysiaka PiTT - Pią 08 Cze, 2012
Jacek napisał/a:
za 30k to kawalerki są w Bytomiu.
garaże po tysiaka
wierzę
PiTT - Pią 08 Cze, 2012 dobra, w temacie meczu
mam przeczucie że wygramy M - Pią 08 Cze, 2012
PiTT napisał/a:
Jacek napisał/a:
za 30k to kawalerki są w Bytomiu.
garaże po tysiaka
wierzę
Napisalem jak mi sie kojarzy, nie wiem jak jest - nie zagladam nikomu do kieszeni
A6 to zwykly samochod tylko w polsce sie za malo zarabia - dlatego kia ceed jest obiektem spuszczania sie wielu rodzimych automobilistow a prawda jest taka ze to plastikowe gowno.Yarko - Pią 08 Cze, 2012 nie chcę hejtować, ale powinni poprosić Jimka o skomponowanie muzyki na otwarcie EURO, myślę że było by ze 100 razy lepiejarssss - Pią 08 Cze, 2012
Yarko napisał/a:
nie chcę hejtować, ale powinni poprosić Jimka o skomponowanie muzyki na otwarcie EURO, myślę że było by ze 100 razy lepiej
Jimka ne znam,ale +1000Anonymous - Pią 08 Cze, 2012 Dobra Cisza na forum , bo grają , nawet ja oglądam PiTT - Pią 08 Cze, 2012 karwa jakie patałachy
totalnie się gubią, jak to wygramy to fartem
już wiem czemu nie oglądam piłki nożnej w naszym wydaniu
ehh... liczyłem jednak na coś innego
no i ten didżej placek... co za żal...
PiTT - Pią 08 Cze, 2012 koniec hejtowania!
jedziemy z koksem POLSKA! BIAŁO CZERWONIIII!!!
kubas - Pią 08 Cze, 2012 lamus