To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Barejka - Pią 08 Cze, 2012

yebana znieczulica i tyle chociaz sam nie jestem lepszy ;D jak jade tramwajem to zauwazam rozne ciekawe sytuacje, ocieranie mohera mimo ze dobrze wie ze jej nie ustapie, moher ktory siedzi ale zwalnia sie jedno miejsce przed nim i musi sie za wszelka cene przesiasc, bieg moherow od tylnych i przednich drzwi do siedzenia wolnego po srodku wagonu ;D ustepuje dopiero wtedy gdy widze ze to babcia nie moher ktora ma problem z wejsciem do tramwaju. Dziwne przypadki zdarzaja sie w sklepach gdzie jest kilka kas i momo sporego ruchu tylko jedna lub dwie kasy czynne, nie wiem chca zachecic tym klientow czy jak :lol2: :lol2:
najlepsze jest to jak kiedys spalem w pociagu do pracy probowala mnie taka jedna przedojrzala babina obudzic :rotfl: :rotfl: tracala mnie za ramie i mowi do drugiej zobacz jak twardo spi :rotfl: :rotfl:

PiTT - Pią 08 Cze, 2012

popi@rdolony naród... w kwestii tego co pisaliście powyżej :wall:
a teraz na wesoło
OBA lusterka, szkoda że w środku tez nie zasłonił FLAGO! :rotfl:
na łeb sobie powinien założyć biało czerwony kosz i napierdzielać tłuczkiem ;D

Barejka - Pią 08 Cze, 2012

PiTT, :lol2: :lol2: :lol2:
Jacek - Pią 08 Cze, 2012

:lol2:
PiTT - Pią 08 Cze, 2012

M napisał/a:
A6 to zwykły samochód a pierwsze co mi się kojarzy z wilanowem to "duży kredyt" :>

:rotfl:
też grubo pojechałeś :lol2:
co do A6 to się zgadzam
ale z tymi mieszkaniami to różnie... zdziwiłbyś się ile sprzedaje się mieszkań za gotówę
natomiast mentalności nie zmienisz i taki "bogaty" jegomość płacąc ponad 1mln. za swój "apartament" przyżydzi np. 30k na garaż i będzie parkował na ulicy na chodniku albo trawniku... tego nie jestem w stanie zrozumieć

Jacek - Pią 08 Cze, 2012

za 30k to kawalerki są w Bytomiu.
garaże po tysiaka :lol2: :lol2:

PiTT - Pią 08 Cze, 2012

Jacek napisał/a:

wierzę

PiTT - Pią 08 Cze, 2012

dobra, w temacie meczu
mam przeczucie że wygramy :jupi:

M - Pią 08 Cze, 2012

PiTT napisał/a:
Jacek napisał/a:

wierzę

Napisalem jak mi sie kojarzy, nie wiem jak jest - nie zagladam nikomu do kieszeni :)
A6 to zwykly samochod tylko w polsce sie za malo zarabia - dlatego kia ceed jest obiektem spuszczania sie wielu rodzimych automobilistow a prawda jest taka ze to plastikowe gowno.

Yarko - Pią 08 Cze, 2012

nie chcę hejtować, ale powinni poprosić Jimka o skomponowanie muzyki na otwarcie EURO, myślę że było by ze 100 razy lepiej
arssss - Pią 08 Cze, 2012

Yarko napisał/a:
nie chcę hejtować, ale powinni poprosić Jimka o skomponowanie muzyki na otwarcie EURO, myślę że było by ze 100 razy lepiej

Jimka ne znam,ale +1000

Anonymous - Pią 08 Cze, 2012

Dobra Cisza na forum , bo grają , nawet ja oglądam :D
PiTT - Pią 08 Cze, 2012

karwa jakie patałachy
totalnie się gubią, jak to wygramy to fartem :)
już wiem czemu nie oglądam piłki nożnej w naszym wydaniu :lol2:
ehh... liczyłem jednak na coś innego :>

no i ten didżej placek... co za żal...

PiTT - Pią 08 Cze, 2012

koniec hejtowania! :lol2:
jedziemy z koksem POLSKA! BIAŁO CZERWONIIII!!!
:jupi:

kubas - Pią 08 Cze, 2012

lamus :D