Młody Papież - Pią 08 Cze, 2012 Bart - Pią 08 Cze, 2012 A ja w czasie meczu przejechałem pustymi ulicami z Bytomia do centrum Katowic, po czym znalazłem się w pustej Ikei, takie mistrzostwa to ja rozumiem Anonymous - Pią 08 Cze, 2012 byłes w ikei??remont zbliża sie ku koncowi??bizon - Pią 08 Cze, 2012 ja wyszlifowalem drzwi. i zorientowalem sie, ze zapomnialem wziac ze sklepu rury do odkurzacza, ktory dzis kupilem Bart - Pią 08 Cze, 2012 z córką byłem coś zjeść
ps. jaki remont? Anonymous - Pią 08 Cze, 2012
Bart napisał/a:
z córką byłem coś zjeść
ps. jaki remont?
to az do Kato musisz jezdzic na żarcie??aaa zapomniałem...bytom....
to u Ciebie nie ma remontu?? Barejka - Pią 08 Cze, 2012
Bart napisał/a:
ps. jaki remont?
po szkodach górniczych? Bart - Pią 08 Cze, 2012 córkę od mamuśki odebrałem, od niej do Ikei mam rzut bibretem.
A remont... hmm.... tego... muszę najpierw trochę posprzątać Młody Papież - Sob 09 Cze, 2012 może rozchodziło się o mój remont silnika Anonymous - Sob 09 Cze, 2012
Młody Papież napisał/a:
może rozchodziło się o mój remont silnika
w której furze?? Młody Papież - Sob 09 Cze, 2012 a no właśnie...B-Rey - Sob 09 Cze, 2012
Poszed momentemM - Nie 10 Cze, 2012 Ciekawostki
GeKo - Nie 10 Cze, 2012 Pierwsze fragmenty tego opracowania, to nic nowego od lat tak działa branża budowlana, że rucha się w dupę podwykonawców.
Krótko mówiąc po euro Polsce przybędzie długów i będą rosnąć cały czas bo koszt utrzymania stadionów niski nie jest.M - Nie 10 Cze, 2012 Moim zdaniem w przyszłym roku będzie katastrofa na rynku budowlanym/nieruchomości