Yarko - Wto 24 Maj, 2011 nie, mój został skasowany M - Wto 24 Maj, 2011 Nie marzy Ci się powrót do jdm? bizon - Wto 24 Maj, 2011 pikny. mocno sie to sypie? Janusz - Wto 24 Maj, 2011 jest genialne i w ogóle się nie psuje, kurde ale jaram się tymi samochodami.... serio świetna fura...M - Wto 24 Maj, 2011 bizon to nie jest rwd bizon - Wto 24 Maj, 2011 ja wiem... ale to moglby byc wyjatek
(dobra cene ma)Yarko - Wto 24 Maj, 2011 w ogóle się nie psuje, a jak już coś walnie to można naprawić samemu, osiągi, które podane są w ogłoszeniu to prawda, mój był trochę szybszy
ja to mam generalnie różne pomysły, ale zostaję przy clio, lubię ten samochód Anonymous - Wto 24 Maj, 2011 fajne to sunny!!!!troche mnie kusi...Janusz - Wto 24 Maj, 2011
rabarbar napisał/a:
fajne to sunny!!!!
to jest mega mistrz fura bardzo zwarta fajnie skręca, dobrze wygląda...
oczywiście ja mowie o seri, taka zdłubana to już w ogóle kosmos Bonczek - Wto 24 Maj, 2011 Kierowca skręca, nie samochód Janusz - Wto 24 Maj, 2011
Bonczek napisał/a:
Kierowca skręca, nie samochód
eee gówno prawda.... Oooo
przejeźdź sie po torze np seryjnym s4, a potem np swoim crx to zrozumiesz o czym mowa
chcesz wojny ?? Barejka - Wto 24 Maj, 2011
Bonczek napisał/a:
Kierowca skręca, nie samochód
nie zawsze, te od turka z gabinetem same skrecaja Anonymous - Wto 24 Maj, 2011 Co to za fele w słoneczku ?Bonczek - Wto 24 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
chcesz wojny ??
A, nie przepraszam już zmieniłem zdanie Janusz - Wto 24 Maj, 2011
Czesio napisał/a:
Co to za fele w słoneczku ?
wygląda trochę jak seryjny bbs z e30 tylko bez dekli, ale nie jestem pewny