kamil - Wto 12 Cze, 2012 a co mają powiedzieć ? Podobno nie kupisz tego urządzenia na bazarze, na allegro i innym ebeju, więc raczej chyba to oryginalne. Nie wiem, nie zakładałem, ale kilka lat temu rozmawiałem z faciem od "serwisowego otwierania drzwi" że każde mechaniczne zabezpieczenie da rade obejść. Jak otwierał mój zamek antywłamaniowy z milionami patentów w 3 minuty to już w żadne takie blokady, zameczki nie wierzę zefir - Śro 13 Cze, 2012 http://www.topgear.com.pl...rtykuly,576/0,1
Bart - Śro 13 Cze, 2012
Cytat:
A seryjne Aygo? Wygrało tylko z Daewoo Tico...
Michał - Śro 13 Cze, 2012 jajebie wlasnie miałem to wstawić.karoluPL - Śro 13 Cze, 2012 widziałem i macałem na żywo to 'wyscigowe' aygo, wykonanie pro, ale jak rozmawiałem, z redaktorem (całkiem spoko typek swoją drogą) i w pewnym momencie zeszlismy na temat kosztów przygotowania ich wozu, to sie załamałem, bo mimo, ze to aygo darło sie jak wściekłe i wyglądało groźnie, to objeżdzało je praktycznie każde cinkłeczento kosztujące mniej niż same fotele z tego aygo...
i jeszcze lepsze było zdziwienie redaktora jak po przyjeździe zobaczył, ze praktycznie każdy ma slicka,a oni nie EmerytRs2 - Śro 13 Cze, 2012 aha... ciekawe, co na to Jacek??
Jacek..Jacku.M - Śro 13 Cze, 2012 Jacek dzwoni już do prawnika
( Jacku )Jacek - Śro 13 Cze, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
aha... ciekawe, co na to Jacek??
Jacek..Jacku.
nic... a co ma być. zrobili sobie zabawkę to niech się bawią EmerytRs2 - Śro 13 Cze, 2012 Przecież Ty kiedyś (podobno) mocno nakopałeś kilku samochodom na torze, bodajże w Biłgoraju?
W moim pytaniu nie było złośliwości (nie jestem chooyem), bardziej zaskoczył mnie ten artykuł
Auto samo w sobie wygląda grubo Jacek - Śro 13 Cze, 2012 luzik
myślę, że tym moim starym aygo bez kanapy i na rósemkach ob.jeb.ałbym go na tych kielcach na miękko.Jacek - Śro 13 Cze, 2012 moje spostrzeżenia są takie:
1 wsadzili o 50kg cięższy silnik na przód niż w serii
2 poszerzyli rozstaw osi
3 wjebali betonowe zawieszenie
4 włożyli jakieś drogowe oponki
i chcę żeby to skręcało tyle w temacie zabawki za 100kM - Śro 13 Cze, 2012 Drogowa opona w takim budżecie? Ktoś chyba przespał 5 lat kosmita - Śro 13 Cze, 2012 Na SuperOESie w Kielcach to chyba jest bardzo wysoki poziom, więc raczej dziwne by było jakby pan redaktor od razu wskoczył na pudło.PiTT - Śro 13 Cze, 2012 Jacek - Śro 13 Cze, 2012