Marek23 - Śro 13 Cze, 2012 Pitt
Prawda taka,że 99% tych wszystkich moto dziennikarzy nie ma pojęcia, co i jak.
Smutne,że jak już robili taki projekt to jakoś nie posiłkowali się wiedzą/skillsami Jacka. Pisze to pomimo,że już wiem,że ssący daje moc.Jacek - Śro 13 Cze, 2012 EmerytRs2 - Śro 13 Cze, 2012
zakładam ssący i uszczelki od Geko, i jestem o dwie długości przed stf-em
ciężko uwierzyć w to, że pożałowali przy takim budżecie 2k na opony !!kosmita - Śro 13 Cze, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
:rotfl:
ale dopiero jak zamkniesz okna i nagrzejesz auto !EmerytRs2 - Śro 13 Cze, 2012
w druga stronę, nie zauważyłem juz tego problemu..
auto nagrzane, okna zamknięte V-do odcięcia.
to otwarty temat, więc M - Śro 13 Cze, 2012 Wg WHO 78% przypadków raka płuc spowodowane jest wdychaniem spalin diesla a nie tytoniem...
:rotfl:
ale dopiero jak zamkniesz okna i nagrzejesz auto !
bizon - Czw 14 Cze, 2012 laptop uzytkownika:
zgadnijcie co sie stalo.was79 - Czw 14 Cze, 2012 Pracował przy kuchence gazowej?iQ - Czw 14 Cze, 2012 popsul sie?Bart - Czw 14 Cze, 2012 leżał włączony pod kołdrą Niemy - Czw 14 Cze, 2012 chyba było mu za gorąco, bo te SNSV to takie badziewie GeKo - Czw 14 Cze, 2012
Bart napisał/a:
leżał włączony pod kołdrą
Eeee to jest niegroźne
kumpel kiedyś poszedł studentkom ogarnąć kompa, zrobił tylko reset i w czasie gdy z nim biegł aby go wrzucić do wanny 2 baterie wypadły na parkiet płonąc . HP zaproponowało lapka z najwyższej półki w ramach rekompensaty GeKo - Czw 14 Cze, 2012
M napisał/a:
Wg WHO 78% przypadków raka płuc spowodowane jest wdychaniem spalin diesla a nie tytoniem...
Ciekawe jak to się ma do relacji wskaźnik zachorowalności na raka Europa zachodnia vs USA, tam diesel jest mało popularny.bizon - Czw 14 Cze, 2012 pani schowala laptopa przed dziecmi do piekarnika