Bart - Czw 14 Cze, 2012 nie ma dramatu, mogła dzieci za karę do piekarnika włożyć bizon - Czw 14 Cze, 2012 ciekawe czy kase trzyma np w zmywarceMucha - Czw 14 Cze, 2012 miszczunio...PiTT - Czw 14 Cze, 2012 może zbierał złoto w diablo 3?
rasta - Czw 14 Cze, 2012 Flokowaliśmy deskę do tego Aygo jozekrj - Czw 14 Cze, 2012 dobra temat z innej beczki
ubezpieczenie assistance
był ten temat poruszany ale nie mogę znaleźć
w obecnej firmie ubezpieczeniowej mogę mieć assistance ale z holowaniem do 150km co w sumie przy 12 letnim samochodzie jest mało opłacalne bo jeżeli samochód zepsuje mi się 300-400km od warszawy to dopłata do holowanie przewyższy wartość samochodu
wiem ze PZM ma coś takiego ale chyba dość drogo ( na coś z czego nie zamierzam korzystać) wychodzi bo 3 stówki za rok
ktoś się chwalił ze ma jakieś zajebiste w jakim banku i jest na osobę a nie na samochód no najważniejsze bez limitu holowaniawas79 - Czw 14 Cze, 2012 ale wielu ubezpieczalniach np pzu, jest tak, że cos się dopłaca (nie sa to jakieś duże kwoty chyba 100???) i wtedy ma się praktycznie bez limitówjozekrj - Czw 14 Cze, 2012 no właśnie we wszystkich są limity
zdarzają się ze limitu nie ma ale ubezpieczają do 10latwas79 - Czw 14 Cze, 2012 dobre sa amerykany:
http://moto.pl/MotoPL/1,8...___serwisu.htmlMaciusiowy - Czw 14 Cze, 2012 http://www.pudelek.pl/art...udia_do_stanow/was79 - Czw 14 Cze, 2012 Oby tylko nie straciła figury na fast foodzieiQ - Czw 14 Cze, 2012 Bedzie sie tam czula jak ryba w wodzieMaciusiowy - Czw 14 Cze, 2012 nie chciałbym być szwem w jej spodniach Rasputin - Czw 14 Cze, 2012
jozekrj napisał/a:
dobra temat z innej beczki
ubezpieczenie assistance
był ten temat poruszany ale nie mogę znaleźć
w obecnej firmie ubezpieczeniowej mogę mieć assistance ale z holowaniem do 150km co w sumie przy 12 letnim samochodzie jest mało opłacalne bo jeżeli samochód zepsuje mi się 300-400km od warszawy to dopłata do holowanie przewyższy wartość samochodu
wiem ze PZM ma coś takiego ale chyba dość drogo ( na coś z czego nie zamierzam korzystać) wychodzi bo 3 stówki za rok
ktoś się chwalił ze ma jakieś zajebiste w jakim banku i jest na osobę a nie na samochód no najważniejsze bez limitu holowania
Ostatnio się rozglądałem i najlepszą ofertę ma PZU. Nie ma limitu holowania, maja duzo pomocnych bajerów(nocleg,auto zastępcze itp). Nie trzeba miec OC w PZU by móc kupic assistans. Mi za 35letniego malucha za pakiet max na Polske i Europe wyszło 390zł za rok.
Więc na Polske powinno byc taniej.
BTW ja dzisiaj za holowanie zapłaciłem 302zł Dystans 4km!!! Niezły biznes robią na tym Mucha - Czw 14 Cze, 2012