Michał - Pią 27 Maj, 2011 no ale kolega miał m3 i teraz ma r26, wiec łoli, o co ci kaman ?Anonymous - Pią 27 Maj, 2011 sorki , mam jeszcze za mało postów ("Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą pisać nowe tematy na tym forum" ) , więc napisze tu , bo może komuś z Was się przydać
jeżeli jest ktoś z górnego śląska zainteresowany tanim piaskowaniem/malowaniem proszkowym , to walić na PW
przykładowa cena za piaskowanie/malowanie w piecu kompletu felg 14'' to 185zł
sorki za OT , ale wkońcu to też ogłoszenie itr 911 - Pią 27 Maj, 2011 Golfer Pitta???????
Tylko chyba za mocny był dla aktualnego właściciela bo wrócił do serii albo Pitt zapomniał poinformować, że coś tam dłubnięte było Janusz - Pią 27 Maj, 2011
Walle napisał/a:
oba opinie to jakieś kosmiczne bzdury i to niekoniecznie dlatego, że lubię beemki...
Polecam przejażdżkę, a potem gadanie
a widziałeś co napisałem ??
-"gdzies czytałem"
PS. Jesli nie przeupalałes co najmniej roku każdą generacja M3 poczawszy od e30 po e92 to zamilcz na wieki !!martin.h - Pią 27 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
MoRToN napisał/a:
Kolega statnio przesiadł się z e46 m3 na r26 i mówi, że jest na "+" w prowadzeniu. Siok.
gdzieś czytałem ze e46 m3 to najgorsza M3 jeśli chodzi o prowadzenie itp itd
To już o takich rzeczach pisza w elementarzu ? Janusz - Pią 27 Maj, 2011 przemyciłem top gear'a Michał - Pią 27 Maj, 2011 łoli dawaj sie pokłócimy, to modne tutaj ostatnio.Anonymous - Pią 27 Maj, 2011 tez bym sie z kims pokłócił Janusz - Pią 27 Maj, 2011
rabarbar napisał/a:
tez bym sie z kims pokłócił
cicho kuwa, właśnie próbuje tutaj podpuścić !! to jeden z drugim się wymądrza!!Michał - Pią 27 Maj, 2011 Dawaj Janek, pokłóćmy sie w trójke. ty, ja i rabi.
kto zarzuci temat ?Anonymous - Pią 27 Maj, 2011 Ten przebieg w mojej BMW jest oryginalny na 100 %Janusz - Pią 27 Maj, 2011
Czesio napisał/a:
Ten przebieg w mojej BMW jest oryginalny na 100 %
i co z tego ?? Anonymous - Pią 27 Maj, 2011 Widzę zazdrość cie zżera , zaczepki szukasz , kłócić sie chcesz !Bart - Pią 27 Maj, 2011 Czesiek, idź już spać, najwyższa pora.TomsoN - Pią 27 Maj, 2011 Cześ mieszka chyba w zbyt przyjaznej okolicy, bo widać dawno wp.ierdolu nie dostał
to nie jest oryginalny przebieg!