A tak z ciekawosci,ile waza topowe szosówki/czasówki/torówki?
6,8 kg Takie jest minimum UCI i większość rowerów tyle waży Anonymous - Śro 07 Paź, 2015 Gruby dzwon
Anonymous - Nie 11 Paź, 2015 Wczorajszy wypad w Beskid Mały, 3*C, brak słońca i piździawa jakby spadł śnieg
Czy ktoś wymyśli kiedyś optykę, która nie będzie wypłaszczać zjazdów? Bo to co wyszło można by zjechać na składaku, a w rzeczywistości tak kolorowo nie ma
Alexxx - Nie 11 Paź, 2015 Niezłe widoki. Ile km zrobiłeś łącznie?
Justine napisał/a:
Czy ktoś wymyśli kiedyś optykę, która nie będzie wypłaszczać zjazdów? Bo to co wyszło można by zjechać na składaku, a w rzeczywistości tak kolorowo nie ma
Same story na Ringu. Ani jedno foto nie oddaje różnicy wysokości Anonymous - Nie 11 Paź, 2015 Mało, 33 km, ale 1273 w górę Anonymous - Pią 16 Paź, 2015 Ktoś chętny? BMC, czyli Szwajcar, na karbonie, z zawiechą FOX'a i XTR Di2. Promocja 59 900 zł
http://www.pinkbike.com/n...ampaign=fb-likeAnonymous - Sob 24 Paź, 2015 Dzisiejszy trip widokowo przebił wszystko to co widziałem do tej pory. Widok ośnieżonych Tatr prawie jak na dłoni robi wrażenie. Do tego genialny zielony z Lipowskiej na Boraczą, który w błocie tylko spotęgował trudność i można powiedzieć, że kolejny udany dzień. Dla takich dni warto żyć
michool_vt - Pon 09 Lis, 2015 macie jakies trenażery na zime?kaziu1985pn - Pon 09 Lis, 2015 tak patrze na te fotki i zazdroszcze terenu i widoków bo na tych nizinach nuda nuda nudaAnonymous - Pon 09 Lis, 2015 Dlatego ja nigdy nie wyprowadzę się z południa Polski, chyba że jeszcze bliżej gór
michool_vt napisał/a:
macie jakies trenażery na zime?
Nie bizon - Czw 12 Lis, 2015
michool_vt napisał/a:
takbob.dsk - Czw 12 Lis, 2015
bizon napisał/a:
michool_vt napisał/a:
tak
Co masz, i co polecasz bo ja właśnie się zbieram do zakupu.