nawet jeśli to nie było samobójstwo to czy naprawdę Wódź PiS i media mogą choć trochę uszanować, że nie żyje (wybitny) człowiek?
jak mnie to wkurwia...Anonymous - Wto 19 Cze, 2012 z FB
Cytat:
Czlowiek ktory jest szkolony na oficera sil specjalnych, ktory ma za soba setki misji takich ktore tylko najtwardsi moga zniesc mialby popelnic samobojstwo bo cos w zyciu mu nie wychodzi? Pojebalo wszystkich juz doszczetnie? Polecam ksiazke Snajper Howarda Wasdina, to taka autobiografia, pokazuje jak sie szkoli ogolnie mowiac komandosow stawia sie przedewszystkim na psyche tych ludzi codzienne problemy nie zlamia a tu forsowana jest wersja ze facet zszedl do,piwnicy i palna sobie w leb. Bez sensu
+1anjas - Wto 19 Cze, 2012 Czesław, nie twierdzę, że to było samobójstwo albo, że nie było bo nie mam pojęcia, ale argumentowanie, że ktoś był wyszkolonym twardzielem i w związku z tym nie mógł popełnić samobójstwa jest z dupy wzięte. Z tego co pamiętam samobóje bardzo często zdarzają się właśnie w grupie tzw. "twardzieli".
nawet jeśli to nie było samobójstwo to czy naprawdę Wódź PiS i media mogą choć trochę uszanować, że nie żyje (wybitny) człowiek?
jak mnie to kurcze...
a miał być miesiąc bez jątrzenia podczas Euro
Swoją drogą na filmiku 2 strony wcześniej, ten ŚP generał strasznie pierdoli o tych kibicach moim zdaniem
anjas napisał/a:
Czesław, nie twierdzę, że to było samobójstwo albo, że nie było bo nie mam pojęcia, ale argumentowanie, że ktoś był wyszkolonym twardzielem i w związku z tym nie mógł popełnić samobójstwa jest z dupy wzięte.
+1Anonymous - Wto 19 Cze, 2012 Andrzeju ja też nie jestem w 100% przekonany że ktoś mu pomógł. Ale czy nie wydaje Ci się to wszystko bardzo dziwne ? I ciężko mi porównywać samobójstwa żołnierzy do samobójstwa generała , byłego wywiadowcy , dyplomaty itd. Człowieka , który w jakimś tam stopniu spełnił się w życiu i będąc w tym wieku postanawia zrezygnować z tego na co całe życie pracował . Żołnierze USA popełniają samobójstwa zarówno na froncie jak i powrocie do kraju. Nie wydaje mi się żeby g. Petelicki ostatnio brał udział w działaniach zbrojnych.Kenet - Wto 19 Cze, 2012 Takie rzeczy dzieją się codziennie na całym świecie, a tylko w Polsce jest to wina tajnych służb, spisków, grup trzymających władzę i rosyjskich brzóz we mgle. Ciekawe kto następny, może Smuda?
LOLJakarti - Wto 19 Cze, 2012
Kenet napisał/a:
może Smuda?
smieszne Anonymous - Wto 19 Cze, 2012
Kenet napisał/a:
Ciekawe kto następny,
kosmita napisał/a:
przepraszam kosmita - Wto 19 Cze, 2012
AleX_R53 napisał/a:
kosmita napisał/a:
przepraszam
no ale to nie Ty to obiecywałeś spokój, tylko Jaruś i Antoś M - Wto 19 Cze, 2012 rasta - Wto 19 Cze, 2012 Bonczek - Wto 19 Cze, 2012 Yarko - Wto 19 Cze, 2012 ...jednak trochę ogłady to powinni ludzie miećJacek - Wto 19 Cze, 2012