To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Mucha - Wto 19 Cze, 2012

Jacek napisał/a:
Yarko napisał/a:
...jednak trochę ogłady to powinni ludzie mieć

+1

a ja wlasnie uwazam ze strój ma ch.uj do ogłady :faja: nieistotne dla mnie czy dostaje wpierdziel od dresa w gajerku czy od dresa w dresie

anjas - Wto 19 Cze, 2012

Czesio napisał/a:
Andrzeju ja też nie jestem w 100% przekonany że ktoś mu pomógł. Ale czy nie wydaje Ci się to wszystko bardzo dziwne ? I ciężko mi porównywać samobójstwa żołnierzy do samobójstwa generała , byłego wywiadowcy , dyplomaty itd.

a skąd wiesz czy ci żołnierze ujęci w statystykach nie byli wywiadowcami, dyplomatami itd.
Statystykę łatwo się przyjmuje bo nie ma twarzy. A Petelickiego każdy Polak kojarzył, wiedział kim był itd., stąd tyle domysłów. Zresztą w samobójstwo Leppera też "opinia publiczna" nie wierzyła.

Nie znamy sytuacji, nie wiemy co się stało, nie mamy pojęcia o tym co siedzi ludziom w głowach, dlatego dla mnie każda opcja jest możliwa a samobójstwo nie jest specjalnie dziwne, nie bardziej niż w przypadku każdego innego człowieka.

M - Wto 19 Cze, 2012

Wiesz co, ja myślę że tu chodzi o szacunek do mezczyzn,
wyobraź sobie wykładowcę który patrząc na skąpo ubrane studentki nie może się zdecydować która sobie wyobrazić jak mu robi loda.

anjas - Wto 19 Cze, 2012

M napisał/a:
Wiesz co, ja myślę że tu chodzi o szacunek do mezczyzn,
wyobraź sobie wykładowcę który patrząc na skąpo ubrane studentki nie może się zdecydować która sobie wyobrazić jak mu robi loda.

jestem w stanie to zrozumieć.
U mnie w fabryce wprowadzamy właśnie "dress code" choć osobiście nie mam nic przeciwko laskom, które przychodzą z cyckami na wierzchu.

M - Wto 19 Cze, 2012

anjas napisał/a:
Czesio napisał/a:
Andrzeju ja też nie jestem w 100% przekonany że ktoś mu pomógł. Ale czy nie wydaje Ci się to wszystko bardzo dziwne ? I ciężko mi porównywać samobójstwa żołnierzy do samobójstwa generała , byłego wywiadowcy , dyplomaty itd.

a skąd wiesz czy ci żołnierze ujęci w statystykach nie byli wywiadowcami, dyplomatami itd.
Statystykę łatwo się przyjmuje bo nie ma twarzy. A Petelickiego każdy Polak kojarzył, wiedział kim był itd., stąd tyle domysłów. Zresztą w samobójstwo Leppera też "opinia publiczna" nie wierzyła.

Nie znamy sytuacji, nie wiemy co się stało, nie mamy pojęcia o tym co siedzi ludziom w głowach, dlatego dla mnie każda opcja jest możliwa a samobójstwo nie jest specjalnie dziwne, nie bardziej niż w przypadku każdego innego człowieka.

Ja się z tobą zgadzam Andrzeju.
Moim zdaniem nic nie wiemy, i nawet jak już media o wszystkim opowiedzą to i tak nie ma pewności że to akurat będzie to co zdarzyło się naprawdę. Chodzi mi o skomplikowaność tego wszystkiego...

Yarko - Wto 19 Cze, 2012

Mucha napisał/a:
a ja wlasnie uwazam ze strój ma ch.uj do ogłady

ja myślę, że ma właśnie sporo i im wcześniej zdasz sobie z tego sprawę i nauczysz się z tej wiedzy korzystać, tym lepiej dla Ciebie :]

Mucha napisał/a:
nieistotne dla mnie czy dostaje wpierdziel od dresa w gajerku czy od dresa w dresie

w tej sytuacji to rzeczywiście nieistotne, ale nie rozmawiamy dresach i podwórkowych akcjach

Pirania - Wto 19 Cze, 2012

to chyba jakaś uczelnia katolicka bo strój dotyczy w tym przypadku tylko kobiet..

Kochamy ale już nie ma za co więc podliczamy - http://www.weszlo.com//ne...zadza_pieniadza

Mucha - Wto 19 Cze, 2012

Pirania napisał/a:
to chyba jakaś uczelnia katolicka bo strój dotyczy w tym przypadku tylko kobiet..

Kochamy ale już nie ma za co więc podliczamy - http://www.weszlo.com//ne...zadza_pieniadza

smutne to...

Bonczek - Wto 19 Cze, 2012

Świetne przyrównanie Petelickiego do Leppera.
anjas - Wto 19 Cze, 2012

Bonczek napisał/a:
Świetne przyrównanie Petelickiego do Leppera.

Cieszę się, że się spodobało.
Akurat w tym aspekcie o który chodziło wszyscy są równi, więc nie miałem najmniejszego problemu z tym zestawieniem.

PiTT - Śro 20 Cze, 2012

niektorzy czytaja to co chca przeczytac :)
ze tez tylu psychologow tu mamy... :d

Jacek - Śro 20 Cze, 2012

Yarko napisał/a:
Mucha napisał/a:

ja myślę, że ma właśnie sporo i im wcześniej zdasz sobie z tego sprawę i nauczysz się z tej wiedzy korzystać, tym lepiej dla Ciebie :]

i znów +1

bizon - Śro 20 Cze, 2012

Jacek napisał/a:
Yarko napisał/a:
Mucha napisał/a:

i znów +1

+1

ps: kiedys myslalem inaczej, ale sie mylilem

anjas - Śro 20 Cze, 2012

bizon napisał/a:
Jacek napisał/a:
Yarko napisał/a:
Mucha napisał/a:

i znów +1

+1

ps: kiedys myslalem inaczej, ale sie mylilem

+1

Bad-i - Śro 20 Cze, 2012

musze to napisac - ze wzgledu na fakt ze najczesciej w Polsce jezdze do Kalisza, za kazdym razem co do minuty obliczalem sobie czas przejazdu. Stety ale od Mistrzostw Europy moj czas podrozy z 4 godzin spadł do 2:32 (dzisiaj).

Przyznaje ze jestem dumny z naszych (i z Berty) - dystans z Wesołej do Kalisza (gdzie z Wesołej do autostrady trzeba poswiecic 45 minut) to 302 kilmetry.

Jest jedno Ale niestety, wracajac w strone Warszawy na wysokosci Grodziska cała warszawka jedzie juz lewym pasem. Po chuyyaa puscic tych szybszych

Nie zmienia to jednak faktu ze Polska jest teraz taka europejska :pom: