kuwa, nikt nie słyszał dowipcu z "niesmak pozostał"?
słyszałem, bardzo dobry i pasuje do sytuacji
Bonczek napisał/a:
Dokładnie. Tylko niech wywieszą karteczkę na drzwiach "Zaraz wracam".
Bonczek, czasem mam wrażenie, że Tobie nic nie pasuje. Jak starej babie
Jak mają kasę i odpowiednio dużo urlopu to dlaczego nie mogą wyjechać. Ja peerdole.
Jak ktoś pracuje w ZUS to nie znaczy od razu, że jest własnością każdego kto opłaca składki.
Chciałbyś, żeby do Ciebie się ktoś przyje.bywał o to gdzie i na ile wyjeżdżasz na wakacje? Albo za co kupujesz sobie samochód czy slicki.
W ZUS też pracują ludzie. Niektórzy całkiem normalni.Bonczek - Sob 23 Cze, 2012 anjas, zgrywam się, luz
P.S. Ale z tą aplikacją się nie zgrywałem roj - Sob 23 Cze, 2012
anjas napisał/a:
słyszałem, bardzo dobry i pasuje do sytuacji
jest mistrzem pasowania do sytuacji anjas - Sob 23 Cze, 2012
Bonczek napisał/a:
P.S. Ale z tą aplikacją się nie zgrywałem
powiedz to tym, którzy np. przyjęli stare 50zł od cwaniaków pod stadionem albo od taksiarzy
Głupich nie sieją sami się rodzą.anjas - Sob 23 Cze, 2012
GeKo napisał/a:
Głupich nie sieją sami się rodzą.
Fakt, ale gdybym ja pojechał np. do Rosji i ktoś dałby mi jakieś stare ruble to pewnie też bym łyknął.
W takiej sytuacji trzeba działać prewencyjnie. Im większa świadomość przyjeżdżających osób tym mniejsze pole dla oszustów.M - Sob 23 Cze, 2012 Widocznie mieli nokię Anonymous - Sob 23 Cze, 2012
mi napisał/a:
Kamill napisał/a:
Na szczescie na rowerze można zasadzic kopa w dzwi i ucikac po trawniku
spędziłem tak pół życia, zwłaszcza czasy licealne składały się z regularnego napyerdalania samochodów bezmózgów.
tez mi sie zdarzało,choc w druga strone jest ciekawiej,malowniczo wygląda rowerzysta w locie po otrzymaniu kopa w czasie jazdyMarek23 - Sob 23 Cze, 2012
mi napisał/a:
spędziłem tak pół życia, zwłaszcza czasy licealne składały się z regularnego napyerdalania samochodów bezmózgów.
Żal,smutek i w,pier,r,dol jakbyś mi tak kopnął w fure. Jest się czym chwalić Bonczek - Sob 23 Cze, 2012 Dobrze tak ruskim anjas - Nie 24 Cze, 2012 to nie jest normalne