no cóż, aż dziwne, że w tych innych oknach są podobizny innych ofiar katastrofy a nie puste miejsca na włożenie głowy do pamiątkowego zdjęcia Anonymous - Nie 24 Cze, 2012
Bonczek napisał/a:
Emeryt już niestety nie organizują
Ja z ostatniego miesiąca jazdy skuterem mam 3 typy:
- tablice NNI/WR
- wszelkiej maści lachony w mini/beetle i wszelkich suwach
- taksówkarze
dodaj jeszcze WOS Barejka - Nie 24 Cze, 2012 LLU Bonczek - Nie 24 Cze, 2012 Grubo poszli z tym samolotem M - Wto 26 Cze, 2012 Strasznie ubolewam nad tym w jaki sposób hieny dziennikarskie się rzuciły na temat tego biednego chłopczyka z Będzina. Na każdym kanale jest do oporu, taka medialna stypa - zero wstydu...anjas - Wto 26 Cze, 2012 Jak sprawa Madzi, tyle, że w nowej odsłonie.
A matka Madzi podobno tańczy na rurze w Krakowie. Fakt wczoraj napisał
Jeśli to prawda to niezła opcja. Szczególnie dla tych co specjalnie dla niej przychodzą na "występy" M - Wto 26 Cze, 2012 Myślę że ma mocno nierówno pod deklem ta dziewczyna...GeKo - Wto 26 Cze, 2012 M, Juz wczoraj od rana była szopka TV pod ich domemShymek - Wto 26 Cze, 2012
anjas napisał/a:
A matka Madzi podobno tańczy na rurze w Krakowie.
Już nie tańczy anjas - Wto 26 Cze, 2012
Shymek napisał/a:
Już nie tańczy
ehhh , chce ktoś kupić bilet z Wawy do Krakowa na dziś na 13.47? siema - Wto 26 Cze, 2012
Shymek napisał/a:
anjas napisał/a:
A matka Madzi podobno tańczy na rurze w Krakowie.
Już nie tańczy
Strach pomyśleć co teraz robi. Zryte we łbie ma na bank.mi - Wto 26 Cze, 2012
Marek23 napisał/a:
Żal,smutek i w,pier,r,dol jakbyś mi tak kopnął w fure. Jest się czym chwalić
1. Gdybyś stanął w poprzek skrzyżowania na przykład - zebrałbyś strzała
2. wpierrdol... Ehhh... Próbowałeś kiedyś gonić rowerzystę jakimkolwiek pojazdem po mieście? Z całym szacunkiem - byś się zesrał nie dogonił.
3. Żal... Zaraz, zaraz... Z tym słowem kojarzy mi się w tej chwili głównie temat o pedalskim bezdasznym Mercedesie i kilka ostatnich wpisów...M - Wto 26 Cze, 2012 MI - to co piszesz to zwykły wandalizm i chamstwo jest, kiedyś możesz zostać potrącony dotkliwie przez jakiegoś psychola za kółkiem.
(I nie miałem na mysli Marasa w kontekscie dyskusji, po prostu jeżdzi bardzo duzo pierd.olniętych ludzi)mi - Wto 26 Cze, 2012 Ehhhh, jak dzieci... Przecież nie o to chodzi, żeby napyerdalać ludzi stojących w korku czy coś. Chodzi o to, że jak ktoś jest chamem, burakiem i robi jakieś słabe akcje typu zajeżdżanie drogi z premedytacją czy blokowanie przejść dla pieszych - może dostać szczała od rowerzysty. Nigdy nie wyrządziłem dużych strat, chyba nawet żadnych nie wyrządziłem, bo nie chodzi o przydupienie z buta w lusterko, a o walnięcie plaskacza w dach na przykład (w samochodzie dalece bardziej odczuwalne).
...chyba, że M wie coś więcej... Na pewno wie! Czekamy na ujawnienie dokumentów!M - Wto 26 Cze, 2012
mi napisał/a:
...chyba, że M wie coś więcej... Na pewno wie! Czekamy na ujawnienie dokumentów!
Myślałem bardziej że rysujesz drzwi kluczami i wyłamujesz lusterka,
walniecie w szybę albo dach nic nie niszczy przecież.