1. Gdybyś stanął w poprzek skrzyżowania na przykład - zebrałbyś strzała
2. wpierrdol... Ehhh... Próbowałeś kiedyś gonić rowerzystę jakimkolwiek pojazdem po mieście? Z całym szacunkiem - byś się zesrał nie dogonił.
3. Żal... Zaraz, zaraz... Z tym słowem kojarzy mi się w tej chwili głównie temat o pedalskim bezdasznym Mercedesie i kilka ostatnich wpisów...
Spoko, każdy może byc kozakiem na necie. Podejrzewam,że z 2 razy straciłeś równowagę na rowerze, otarłeś komuś furę i uciekłeś pomimo,że koleś nawet nie wiedział co się stało.
Potem Ci to trochę z poczucia winy siedziało w głowie parę lat, fermentowało i nagle tadaaam, odkryłeś drugie dno calej sytuacji.
M napisał/a:
Myślałem bardziej że rysujesz drzwi kluczami i wyłamujesz lusterka,
walniecie w szybę albo dach nic nie niszczy przecież.
Za walniecie w dach jest walniecie w ryj, prosta akcja.mi - Wto 26 Cze, 2012 aaaaa, czyli tym razem Marek wie coś więcej! Przecież to cudowne!
Rysowanie czy rozyebywanie samochodów bez powodu jest mega słabe. Z powodem też nie jest najlepsze.M - Wto 26 Cze, 2012 sibuk - Wto 26 Cze, 2012
Marek23 napisał/a:
Cytat:
1. Gdybyś stanął w poprzek skrzyżowania na przykład - zebrałbyś strzała
2. wpierrdol... Ehhh... Próbowałeś kiedyś gonić rowerzystę jakimkolwiek pojazdem po mieście? Z całym szacunkiem - byś się zesrał nie dogonił.
3. Żal... Zaraz, zaraz... Z tym słowem kojarzy mi się w tej chwili głównie temat o pedalskim bezdasznym Mercedesie i kilka ostatnich wpisów...
Spoko, każdy może byc kozakiem na necie. Podejrzewam,że z 2 razy straciłeś równowagę na rowerze, otarłeś komuś furę i uciekłeś pomimo,że koleś nawet nie wiedział co się stało.
Potem Ci to trochę z poczucia winy siedziało w głowie parę lat, fermentowało i nagle tadaaam, odkryłeś drugie dno calej sytuacji.
M napisał/a:
Myślałem bardziej że rysujesz drzwi kluczami i wyłamujesz lusterka,
walniecie w szybę albo dach nic nie niszczy przecież.
Za walniecie w dach jest walniecie w ryj, prosta akcja.
Marek23 - Wto 26 Cze, 2012 Troche na wyrost napisane. To i tak pierwsze sito, potem bedzie juz tylko ciezej.PiTT - Wto 26 Cze, 2012 "Kiedy nie ma śniegu, spędzam czas na forum HotHatch.org, aby podtrzymać w organizmie niezbędny poziom adrenaliny - powiedział Marek" Marek23 - Wto 26 Cze, 2012
Wogole nie mowilem nic o zadnej adrenalinie,powiedzialem,ze jest lato to nie jezdze na desce.
Ale dobre Pitt, ku,r,wa serio dobre Mucha - Wto 26 Cze, 2012 jestes famous, fajnie PiTT - Wto 26 Cze, 2012 o co chodzi z tą listą osób zagrożonych?
Kaczyński coś wspominał że takową posiada... potem wyjechałem na 7 dni i nie czytałem wiadomości...
teraz słyszę że jednak nie ma takiej listy...
to miał ją i zgubił czy co?
chyba warto się taką informacją podzielić a nie trzymać dla siebieBonczek - Wto 26 Cze, 2012 Ja nic nie wiem ale dostałem sms`a od kogoś z PO, żebym uważał.martin.h - Wto 26 Cze, 2012 Zagrożony jest podobno Tusk, nie przejdzie do następnej klasy M - Wto 26 Cze, 2012 taki sam news jak maglowanie chlopczyka z bedzina - telewizja rezimowa a proletariat ma rozrywke...Marek23 - Wto 26 Cze, 2012
PiTT napisał/a:
o co chodzi z tą listą osób zagrożonych?
Kaczyński coś wspominał że takową posiada... potem wyjechałem na 7 dni i nie czytałem wiadomości...
teraz słyszę że jednak nie ma takiej listy...
to miał ją i zgubił czy co?
chyba warto się taką informacją podzielić a nie trzymać dla siebie
Nie wiem co z tą listą, ale też uważam,że należy to wyjasnic. To najwazniejszy problem w kraju teraz...nie wiem czy nie nawet w europie. Powinni o tej liscie gadać i pisać w mediach non stop, bo serio, nie mamy innych problemów.anjas - Wto 26 Cze, 2012 No panowie, ale jak się przy czyjejś śmierci sugeruje, ze to morderstwo i mówi, ze osoba była na liście zagrożonych to nie dziwne, ze media się tym interesują. Jeśli ktos zna taka listę osób zagrożonych, na których życie ktos dybie to trzeba to zgłosić.
Kaczor po raz kolejny chlapnal jakaś bzdure ale nie pomyślał, ze tym razem moze trzeba będzie temat rozwinac.