To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Marek23 - Pią 14 Mar, 2008

Anjas, Mistrz!!! Hehe, mi prawie soczewki kontaktowe zaparowały z wkurzenia zaparowały podczas tej całej akcji. Ale musiałem trzymać fason w tym neutralnym kraju.Najchętniej bym mu zgasił lampę za samo walenie w szybę moje nowego tdika.

To kto pisze parkinkowego?

Bad-i - Pią 14 Mar, 2008

dobre dobre, powiem Wam ze czym wiecej jezdze CH, A, itd.... to sie zalamuje. Ostatnio wracajac z Wloch na A1 z Salzburga na Wien lece sobie a tutaj jakis golf 130km/h. No to jade tak za nim 3 minuty i nie wytrzymalem - raz pyknalem mu dlugimi a ten niczym dziecko zaczal wlaczac przeciwmgielne.................... ;D

No to ja sobie mysle oz ty chamie jeden, od razu przez walkie do kolegow zeby zrobili sobie troche odstepu i uwazali....... W koncu wyprzedzilem go prawym, i niekulturalnie (wiem wiem nie popieram takiego zachowania na drodze i wiem ze bylem burakiem) wychamowalem goscia do 20 km/h i tak jechalem przez chwile..... Pozniej puscilem go z boku namawiajac na zjazd na parking ale wtedy juz kolega nie byl taki odwazny.

Pozniej mialem troche wyrzuty sumienia, ale nie znosze jak inne narodowosci robia z nas debili i biedakow. Pewnie ich to boli ze w kazdym lepszym kurorcie to wiekszosc Polacy i to w lepszych samochodach od nich samych ;)

PiTT - Pią 14 Mar, 2008

za kierownicą robią się z nas bestie ;D
coś w tym jest, na codzień jestem spokojny i cieżko mnie wyprowadzić z równowagi, ale za kierownicą od razu bym wszystkich napi@rdalał za to jak jeżdzą
występują 2 typy wkurwiających kierowców
1. gamonie, jadący 50km/h prawym pasem bo za 5km będzie skręcał, hamujący w pierwszym ułamku sekundy jak tylko pojawia się pomarańczowe, "dzentelmeni" wpuszczających wszystkich cwaniaków
2. i w nawiązaniu do powyższej grupy - cwaniaki, czyli pedałki z małymi siurkami wciskający się na bezczela, zajeżdzający drogę, skaczący po pasach bez kierunków
z obu powyższych typów bardziej nielubię tych drugich :/

mi - Pią 14 Mar, 2008

PiTT napisał/a:
1. gamonie, jadący 50km/h prawym pasem bo za 5km

jeśli chodziło o lewy pas - też ich znam i nie znoszę...

PiTT napisał/a:
czyli pedałki z małymi siurkami

masz coś do mnie? :ass:

...ja na temat zwyczajów drogowych nie będę się wypowiadał, bo zaraz się nakręcę i zacznę bluzgać...

PiTT - Pią 14 Mar, 2008

mi napisał/a:

PiTT napisał/a:
czyli pedałki z małymi siurkami

masz coś do mnie? :ass:

:DD

anjas - Pią 14 Mar, 2008

mnie najbardziej wkurzają ci spowalniacze z lewego pasa
k-mart - Pią 14 Mar, 2008

Powiem tak:
do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic, ja przyzwyczailem sie do ruchu w CH jak i w PL. Oczywiscie jako ze w PL na drogach wszystko mozna, trzeba sie przestawiac z ruchu na ruch.

Ja n.p. zauwazylem ze kazdy kraj ma swoj wlasny specyficzny ruch, czy to italia, polska, francja, helmutland czy szwajcaria.

CHRZANEK - Pią 14 Mar, 2008

Mam pytanie do fachowców:

Co to za silnik ??? (samochód to 106)

strick - Pią 14 Mar, 2008

Nie jest to 2.0 ?
M - Pią 14 Mar, 2008

TU-144 :D
saxorulez - Pią 14 Mar, 2008

to jest XU chyba 8v 1.9 albo 1.6 tak mnie się wydaje.
PiTT - Pią 14 Mar, 2008

hehehehe
ale Marcel masz podpis... hoho
:rotfl:

Anonymous - Pią 14 Mar, 2008

^D^

samo życie :lol2:

k-mart - Pią 14 Mar, 2008

CHRZANEK napisał/a:
Mam pytanie do fachowców:

Co to za silnik ??? (samochód to 106)

Obrazek

chyba z gti-6 sadze po pokrywce i kolektorze, ale dol to huj wie z czego :D

mi - Sob 15 Mar, 2008

saxorulez napisał/a:
to jest XU chyba 8v 1.9 albo 1.6 tak mnie się wydaje.

for szur nie xu9, tu jest cywilizowany korek wlewu oleju, u mnie nie ma, poza tym kolektor zuuupełnie inny (choć to akurat nie problem zmienić)