Dariano - Nie 25 Lut, 2007 Spokojnie michal cie podrywa
[ Dodano: Nie 25 Lut, 2007 ]
Pug 205 gti
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2288196Anonymous - Nie 25 Lut, 2007 sharxhunter, radze sie wyluzowac bo tutaj nie jest sr i nikt sie nie stresuje. A Michal sobie moze gadac co chce bo jest czerwony
Cytat:
One of finest trips in my live (2825 km)
masz blad w podpisie. Po angielsku powinno byc the przed finest, in... niech bedzie, ale juz live to nie... miales na mysli life. No chyba ze masz swoj program (przyrodniczy o rekinach?) tv na zywo pt Sharkxhunter Live...Misiek_lbn - Nie 25 Lut, 2007 a no ok, skoro tak mówisz to luz, ja tam angielski znam z samouka więc gramatyka w lesie saxorulez - Nie 25 Lut, 2007 Shark -JIMEK żartuje - uprzedzam tylko bo nie wiem jaki masz poziom poczucia humoru w sobie.
Ja uważam że poczucie humor ma sie wtedy gdy człowiek potrafiśmiac się z siebiesamego i tak dzieje sie to na tymforum..
Druga rzecz to to ze faktycznie to forum to nie sr.pl wiec raczej niema sieco napinac bo to bokiem wychodzi.
Trzecia rzecz to faktycznie sa błędy w tym podpisie.
Czwarta to odpowiedz na pytanie dlaczego niemozesz zagladac wszędzie i pisać wniektórych dzialach - stety/niestety jest to forum oraz społecznosc nie tylk internetowa i chcemy aby nie bylo tutaj "martwych dusz" lub osób które wpadaja pisza jak o skillowały kogś apotem nie maich przez rok.. dlatego zabezpieczamy sie przedtakimi co nie maja zbyt wiele ciekawego do powiedzenia. W tej chwili masz status użytkownika - jeżli będziesz znami przebywał i spodoba Cisię tutaj (na forum) to zmieni Ci sie kolor na zielony - czylitaki co zasadniczo wszystko może
Pozdrawiam
mam nadziejeję że jasno i klarownie się wypowiedziałem
edit: odpowiedziałesprzedemnąale mi już niechcesie poprawiaćposta Misiek_lbn - Nie 25 Lut, 2007 no dziś dla przykładności poprzebywałem z pollem ideesem na torze, wystarczy
dobra to ja się stąd nigdzie nie wybieram, więc będę tu dzielnie pisał o tworzył
pzdrRudello - Nie 25 Lut, 2007 Co sadzicie o tej 205gti? Fajnie to moze chodzic czy juz za stare i wiecej bedzie stał niz jezdził?saxorulez - Nie 25 Lut, 2007 będzie żyć..
sam o niej przez chwilę myslałem. Ale napewno nie jako jedyne auto nacodzień.. raczej jako taka trackwhore
łatwo to zmodować tak przy okazji...Rudello - Nie 25 Lut, 2007 no wlasnie tez teraz do mnie dochodzi ze jako jedyne auto to bedzie ciezko, skrzypiace plastiki itd by mnie codzienie zezłosciły Anonymous - Nie 25 Lut, 2007 ja ostatnio najwiecej czasu (jesli biega o ogloszenia) poswiecilem temu: Dla mnie mistrzostwo w zimie AWD latem zawody driftowe... I widac ze super egzemplarz, dopieszczony, wszystko zrobione...
Sprzedam: M3 e30 2.5l turbo 4x4 - cena: 37tyś
http://streetracing.pl/fo...mp%3bhighlight= http://streetracing.pl/fo...ic.php?p=457350Loko - Nie 25 Lut, 2007 Nie powiem że mi się nie podoba , tylko troche wątpliwości mam co do tego napędu, z tego co zrozumiałem to jest naped z 325 ix, a to podobno nie najtrwalsze rozwiązanie. No i nie pamiętam jak tam jest ze szpera, bo seryjnie w m3 tylmy most ma 25 procentową.strick - Nie 25 Lut, 2007 http://moto.allegro.pl/it...ts_tunning.html
Niemy znasz to?michool_vt - Nie 25 Lut, 2007
tjuning pełna gębą bedzie trzeba troche czasu stracic zeby to doprowadzic do porzadku szymlorek - Nie 25 Lut, 2007 Jimciu imho ktoś zniszczył piękny egzemplarz, M3 to em napęd na tył a nie jakieś udziwnienia z napędami na 4 łapy. Mam świadomość że doprowadzenie jej do takiego stanu kosztowało zapewne wór pieniędzy ale imho takie auta powinny być sliczne klasyczne i wogóle nie tknięte ręką tunera
Rudecki chcesz szybko i bez trzeszczących plastików to może VR6 ? nox - Nie 25 Lut, 2007 ta bmk'a którą pokazał jimek to to nie jest m3 spokojnie panowie niejaki M@ciek niezniszczył m3 tylko miał sobie 325 xi 2d i wizualnie tylko dołozył pełne ospojlerowanie z m3 łącznie z błotnikami ...:) a autko całkiem fajne tylko silnik hmm jakos fajniej by tam wygladał np 3,8 z m5 e34 Rudello - Nie 25 Lut, 2007 szymlorek predzej r32
U mnie tez troche trzeszczy ale vw ma 14lat i twarde zawieszenie. A w francuzach jakie tata miał(jezdzi tylko fr.) to po roku plastiki chodzily i trzeszczaly. Nie ujmojac im. Jak by nie było wszystko mozna zniesci i zapomniec kiedy jest przyjemnosc z jazdy: zwinnosc, zwawosc, przyspieszenie. Gorzej jak sa ciche dni. Kiedy nie szuka sie wrazen i chce sie ladnie wygladac
BTW Niepamietam czy pisałem ale teraz jest wkoncu 2.0dci co prawda jeszcze nie mialem okazji prowadzic. Jechalem moze z 2razy ale dynamika bardzo na plus, przyjemnie pracuje i nie trzeszczy. jeszcze