bizon - Czw 12 Lis, 2015 Tego co ja mam to już raczej nie kupisz
Mam jakiś tacx, który ma ze 20 lat Kupiłem go za 125 zł. Ma zepsutą regulację obciążenia, więc można jeździć tylko na największym obciążeniu. Mnie to nie przeszkadza Anonymous - Czw 12 Lis, 2015 Tacx to potentat jeśli chodzi o trenażery, jakbym miał kupować dla siebie to taki z programem i możliwością rywalizacji
Tylko, że mnie asfalt nudzi, a co dopiero asfalt na trenażerze michool_vt - Pią 13 Lis, 2015 Może kiedys dorośniesz do szosy Anonymous - Pią 13 Lis, 2015 Najpierw Enduro do 50 kilku lat, a potem przełaj i na końcu szosa was79 - Pią 13 Lis, 2015
Justine napisał/a:
Najpierw Enduro do 50 kilku lat, a potem przełaj i na końcu szosa
Wyobrażenia:
Rzeczywistość:
Kenet - Pią 13 Lis, 2015 EmerytRs2 - Pią 13 Lis, 2015 fajny mam rower, nie?Anonymous - Pią 13 Lis, 2015 Ja to widzę tak
https://vimeo.com/141695556michool_vt - Nie 15 Lis, 2015 pitu pitu, kumpel właśnie mnie namówił na wypad w marcu na Gran Canarie na rowery
zamówiłem właśnie bilety i trenażer, pozostało poinformować żonę, że pakujemy się w samolot w marcu i pare godzin dziennie mnie nie będzie bo będe jeździł
jaram się
PiTT - Nie 15 Lis, 2015 czekaj czekaj... napisze cos wiecej bo widze ze ciekawe trasy kaziu1985pn - Pon 16 Lis, 2015 za ta pania to moge zasuwać Anonymous - Pon 16 Lis, 2015 Ja chyba mogę oficjalnie napisać, że tegoroczny górski sezon już zamknięty. Z jednej strony udało się wyrównać zeszłoroczny wynik czyli 21 wypadów, z drugiej pozostał niedosyt, bo początek był mocno pod górę (awaria i kontuzja). Jedynie co mnie cieszy to, że sezon obfitował w wiele nowości; był Beskid Wyspowy, były Sudety i udało się zjeździć wschodnią część Żywieckiego Plan na przyszły sezon jest ambitny bo będą to wysokie szczyty, niekoniecznie Alpy, ale raczej te tuż za południową granicą. A może jakieś Enduro się trafi i dotychczasowe trasy okażą się jeszcze przyjemniejsze
Janusz - Pon 16 Lis, 2015 zdjecie pod tytułem:
"forever alone" Anonymous - Pon 16 Lis, 2015 Wolę być "forever alone" niż "I would like to be there" Janusz - Pon 16 Lis, 2015
Justine napisał/a:
Wolę być "forever alone" niż "I would like to be there"
nie no tak serio, to bym sie z Toba wybrał, ale mam milion wymyslnych wymówke "dalczego nie"
typu, nie mam roweru, nie dotrzymam tempa itp
co nie zmienia faktu ze kompozycja zdjecia wybitnie forever alone