Muzykant - Pon 30 Wrz, 2013 Note II, hot or not ?? bo nie wiem karwa czy nie zakupic...Chloru - Pon 30 Wrz, 2013 Będziesz hot, duży telefon lepiej układa w spodniach Muzykant - Pon 30 Wrz, 2013 A zeby Ci tak znowu knoty pociekly Chloru - Pon 30 Wrz, 2013 Jak zrobisz knota to nie ma ch..a we wsi
Note2 fajny. Sam dlugo myslalem ale poczekam jeszcze na Nexusa 5 i będę wybierał Niemy - Pon 30 Wrz, 2013
Muzykant napisał/a:
Note II, hot or not ??
jak dla mnie to on jest za duży. S4 jest duży, a note to już przegięcie jako telefon.zefir - Pon 30 Wrz, 2013
Chloru napisał/a:
Jak zrobisz knota to nie ma ch..a we wsi
Note2 fajny. Sam dlugo myslalem ale poczekam jeszcze na Nexusa 5 i będę wybierał
Ja tez czekam na Nexa5 bo miałem właśnie kupować HTC One ale poczytałem w necie i czekam na Nexa 5, dla porównaniaChloru - Pon 30 Wrz, 2013 zefir, to podobnie jak ja. Nosi mnie ostatnio i obadałem po kolei:
1. Nex4 - rozważałem znowu i prawie przestało mi przeszkadzać 16 GiB pamięci jak zobaczyłem, że można go wyrwać za ~1100 PLN.
2. Galaxy S4 - fajny ale trochę za dużo wkurzających rzeczy jak na 2k+ luidorów - ciężka nakładka od Samsunga, znowu plastik fantastik. Kolega mówi, że używa jakiś czas i po tygodniu bez resetu zaczyna mulić.
3. HTC One - podobno ekran średnio daje radę w pełnym słońcu. Dodatkowo brak 3 przycisku co może wkurzać.
4. Note2 - fajny. Całkiem zgrabny jak na rozmiar. Prawie bym go chciał ale poczekałem na N3....
5. N3.... fajniejszy niż N2... ale nie wydam 3 kPLN na telefon bo wtedy straciłbym argument przeciwko zakupowi fajfona
Więc czekam na Nexa5... a jak ten sie nie spodoba to kupię se chińczyka dual sim zefir - Pon 30 Wrz, 2013 u mnie SGS4 odpadł na samym początku przez obudowe, turbo plastik,
HTC One mega lezy w rece, Nex4 zabija cena obecnie, a dla mnie 16gb to jest swiat
w tablecie wykorzystuje 3GB chyba ze wgrywam sobie jakis film jak biegam po chodze/biezniGeKo - Wto 01 Paź, 2013
Chloru napisał/a:
Nex4 - rozważałem znowu i prawie przestało mi przeszkadzać 16 GiB pamięci jak zobaczyłem, że można go wyrwać za ~1100 PLN.
Przez ponad miesiąc można było w granicach 800zl nówkę ogarnąć bezpośrednio od google'aQukie - Pią 04 Paź, 2013 Nexus 4 polecam, ale niestety co jakiś czas (raz w tygodniu) przyda się wyłączyć i włączyćVlodarsky - Pią 04 Paź, 2013 Rok używam S III i nie mam na co narzekać. Ostatnio nawet kupiłem taki sam żonie.
Jedyna wada jaką zauważyłem przez rok to :
Chloru napisał/a:
Kolega mówi, że używa jakiś czas i po tygodniu bez resetu zaczyna mulić.
ale ja to zauważam po miesiącu powiedzmy... a jak tak raz na miesiąc (lub trochę dłużej) go nie wyłączę to zdarza się, że zgubi sieć i wtedy już wiem, że restart jest potrzebny
Zobaczymy czy ten nowy też tak ma czy tylko mój ma taką przypadłość.Vlodarsky - Pią 04 Paź, 2013 AAAA no i oczywiście bateria suabo trzyma jak często napieram w
zefir - Pią 04 Paź, 2013
Qukie napisał/a:
Nexus 4 polecam, ale niestety co jakiś czas (raz w tygodniu) przyda się wyłączyć i włączyć
moze dlatego ze brandowany
kumpela ma nexusa od 2 miesiecy i ani razu sie nie przywiesił
ja czekam na nexa5 MoRToN - Pią 04 Paź, 2013 Pirania - Pon 07 Paź, 2013 robił ktos format komórki na androidzie i podmieniał system? wiem, ze google 5s ale chciałabym sie skonsultowac z kims kto to zrobił zanim sama sie za to wezmę