nie dał bym znaku równości pomiędzy tymi portalami.
chodziło mi o największe z piątki
a o2 z wiadomych względów można pominąć, tam nie ma chyba "normalnych" wiadomości na głównej
Oprócz tego coś czytasz jeszcze Piotruś?
Maćku, kolejny raz nie zrozumiałeś mojego przesłania
skoro biorę pod uwagę największe pod względem oglądalności portale w PL to oznacza że są to jakby nie było popularne tytuły
a w odpowiedzi na Twoje pytanie
nie czytam nic co nie jest w formie komiksu
Bonczek - Śro 27 Cze, 2012 Myślę, że to poważny problem.
PiTT - Śro 27 Cze, 2012 muszę sprostować
czytam niezalezna.pl i fakt.pl... oba tytuły traktuję na równi jeśli chodzi o poziom humoru
Bonczek - Śro 27 Cze, 2012 PiTT - Śro 27 Cze, 2012 M - Czw 28 Cze, 2012 Mucha - Czw 28 Cze, 2012 Kiedys to za 5zł można było kupić 3 paczki mentosów, 4 paczki fajek i dwulitrową cole... a teraz te kamery pomontowali...Marek23 - Czw 28 Cze, 2012
Mucha napisał/a:
Kiedys to za 5zł można było kupić 3 paczki mentosów, 4 paczki fajek i dwulitrową cole... a teraz te kamery pomontowali...
Maciusiowy - Czw 28 Cze, 2012 przerwy w europie zachodniej chyba nie liczą się do czasu pracy (przynajmniej ja tak w Austrii miałem)M - Czw 28 Cze, 2012 polakom pewnie nie...Marek23 - Czw 28 Cze, 2012 we francji sie licząGeKo - Czw 28 Cze, 2012
Po czym idziesz do dentysty zrobić 2 plomby i musisz wziąć kredyt Anonymous - Czw 28 Cze, 2012 M, jeśli to Ty byś zrobił takie wyliczenie i faktycznie "koszty życia" przy średniej pensji okazałyby się takie jak na tym obrazku to bym uwierzył... póki co:
Marek23, Francja chyba nie jest najlepszym przykładem do naśladowania ze względu na ilość dni wolnych, świąt itp itd...M - Czw 28 Cze, 2012 U nas dentysta jest tani ale na inne rzeczy bierzemy kredyty, np na kilka scian z betonu trzeba cale zycie pracowac.