M - Czw 28 Cze, 2012 Sunshine, lolipops and rainbows Yarko - Czw 28 Cze, 2012 .M - Czw 28 Cze, 2012 Mi akurat tego nie musisz mówić Yarko Mucha - Czw 28 Cze, 2012 "- byłeś kiedyś w Stanach?
- nie
- no właśnie. a ja... znam kogoś kto był i opowiedział mi to i owo."
ah. wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma ale dobrze ze tu pogoda bez śniegu...Michał - Czw 28 Cze, 2012 ale macie problemy, karwa
jebać biede.Anonymous - Czw 28 Cze, 2012
Michał napisał/a:
pomylony biede.
sorry nie mam cabrio.PiTT - Czw 28 Cze, 2012 byłem w Centrum Kopernika... sieeeeeettttt, ale gówno
serio, takiej mizerii dawno nie widziałem, wstyd że za to tyle kasy biorą
co najśmieszniejsze bardzo dużo eksponatów jest chwilowo nieczynna
a niektóre z tych działających i tak nie działają
taras widokowy... to jest perełka całego centrum, wstawię fotkę potem
ogólnie widok na dachy przech zakropkowane okna przez które chooja widać
szkoda po prostu czasu i tyle... chyba tylko wycieczki szkolne miały najwięcej radochy... jazdą windą w górę i w dół M - Czw 28 Cze, 2012 A wszyscy tak chwalili....Loko - Czw 28 Cze, 2012
Marek23 napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Tylko te burze co zapowiadają mnie martwią...
W sensie? Grad? Clio w garażu, skoda-nie auto-nie szkoda
Surf spota przy takiej pogodzie bym zrobił,ale niestety nie ma gdzie.
Widziałęś to? Na jeziorze obok mnie i blisko centrum Krakowa otworzyli ostatnio takie coś. Fajny pomysł, wyciąg rozpięty pomiędzy dwoma brzegami i naparzasz w kółko. Ceny spoko, jak byłem to goście nawet niezłe loty robili.
Marek23 - Czw 28 Cze, 2012 Nie byłem, ale słyszałem,że jest fajnie. Ja to na wakeu pływałem 2 dni, więc ekspertem n ie jestem. POjechałbym,ale praca, treningi i GT5 zabierają mi teraz całe zycie jozekrj - Czw 28 Cze, 2012 Panowie
Kto w Wawie ogarnie profi program do bmw 318d (e90)
Kto w Wawie ogarnie profi program do bmw 318d (e90)
Możecie kogoś polecić?
mr motors
Bonczek napisał/a:
Jaki program?
Ten do filmów jeden pod drugim z Ułeża jozekrj - Czw 28 Cze, 2012
Bonczek napisał/a:
Jaki program?
Przepraszam źle się wyraziłem
chodziło o poprawienie fabrycznych map aby samochód był trochę żwawszy
Kamill napisał/a:
mr motors
DziękiKoto - Czw 28 Cze, 2012 Loko spróbuj za motorówką, dużo dużo większa frajda. Niedaleko Krakowa, w Gródku nad Dunajcem, na jeziorze Rożnowskim można popływac.