Kto w Wawie ogarnie profi program do bmw 318d (e90)
Możecie kogoś polecić?
napisz do Miniaca, on współpracuje z CompSportemPiTT - Czw 28 Cze, 2012
M napisał/a:
A wszyscy tak chwalili....
może dla dzieciaków jest frajda, ale niedopuszczalna jest dla mnie sytuacja, że sporo maszyn nie działa a kasują jak zwykle
oczywiście było kilka ciekawych ekspozycji, ale jajec nie urywało
taka atrakcja wiejska dla kolonistów... oni wszystko łykają
poniżej foty tarasu widokowego + jednej z zepsutych maszyn
Marek23 - Czw 28 Cze, 2012
Cytat:
Loko spróbuj za motorówką, dużo dużo większa frajda. Niedaleko Krakowa, w Gródku nad Dunajcem, na jeziorze Rożnowskim można popływac.
A za ile? Fala jest ok do trików? Siedzisz tam teraz w lato?Janusz - Czw 28 Cze, 2012 kurfa róbmy spota z czymś takim, co prawda nie ogarniam nawet nart, ale pisze sie na wodowanie Koto - Czw 28 Cze, 2012 Nie wiem jaka cena w tym roku, w zeszłym 50 zł za 15 minut. To głównie od ceny wachy zależy, mogła się zmienić. Wyciąg na pewno tańszy, ale frajda słabsza. Jak jest więcej osób to można się dogadać z ceną.
Fala podobno nawet przyzwoita, nie wiem bo sam się nie znam ale 360 i jakiegoś flipa ziomek robił. Dla mnie sukcesem było przeskoczenie killwatera. Motorówka ma ramę zrobioną i spoko się skacze bo lina jest wysoko i nie ciągnie w dół.
W tym roku siedzę w domu i już odkładam do skarpety na zimę
W tym roku siedzę w domu i już odkładam do skarpety na zimę
Na kurtkę i spodnie nie odkładaj, tylko przyjedż do Rybca sobie wybrać GeKo - Pią 29 Cze, 2012 O Kuu.rwa
M - Pią 29 Cze, 2012 Aż się ciśnie na usta "baba".
Swoją drogą trójkąt by bardzo pomogł, tylko nie wiadomo czy nie rozstawil czy nie zdazyl.GeKo - Pią 29 Cze, 2012 trójkąt jest 1m za samochodem, o ile dobrze pamiętam to na autostradzie to powinno być 100metrówShymek - Pią 29 Cze, 2012
GeKo napisał/a:
trójkąt jest 1m za samochodem, o ile dobrze pamiętam to na autostradzie to powinno być 100metrów
Wg. polskich przepisów A filmik tak naprawde jest z Rosji
P.S. Pierwsiejszy go wrzuciłem w dziale humor rasta - Pią 29 Cze, 2012 Na autostradzie to takie auto powinno od razu być zepchnięte na pobocze a nie stać na środkowym sensie, a że reakcja baby bezcenna to inna bajka.M - Pią 29 Cze, 2012 Może stało tam od 10sekund... nie wiadomo...
A baba jak to baba... spojrzała w lewe lusterko, potem w prawe, potem we wsteczne i na makijaż a potem ... jeb...Jakarti - Pią 29 Cze, 2012
GeKo napisał/a:
O Kuu.rwa
przepraszam ale jedyne co mi przychodzi do glowy po obejrzeniu tego to:
Jest to pomnik hańby! „Braterstwa broni” nie było nigdy! Nie zasłaniajmy się zbezczeszczaniem pomnika żołnierza radzieckiego, który zginął pod rozkazem Stalina, ponieważ szedł wyzwalać Polskę! Jest to fałsz historyczny, który nam samym i przyszłym pokoleniom nie może być wmawiany!
- apelował historyk. Przypomniał, że obecny pomnik „Czterech śpiących” w 1945 roku Rosjanie „stawiali z wielkim uporem, pilnie strzegąc tego miejsca, aby tzw. wróg publiczny nie zniszczył go”.
Ponadto w tym samym czasie, kilkaset metrów dalej na Pradze Północ mieściły się dwa zorganizowane obozy sowieckie, w których NKWD przesłuchiwało i w zbrodniczy sposób likwidowało żołnierzy Polskiego Państwa Podziemnego.