z wygladu to :563: biedny vts ,widac ze delikatnie to nie dostał, brak lotki na klapie poduszki wyskoczyły :562: moze i nawet sie kulał :558:
a o wgnieceniu koło anteny to juz Pan nic nie powiedział :564:CHRZANEK - Pon 26 Lut, 2007 Jakie piekne wloty na masce, prawie jak u mnie Niemy - Pon 26 Lut, 2007
tak, znamto auto mojego kolegi mieszkajacego 2 domy dalej
on je kupil z Allegro, moze pamietacie-mialo wtedy wiecej spojlerkow-niskie zderzaki i progi, na 16tkach
pali sie tez kontrolka silnika, podobno przez usuniecie kata
generalnie taki troche wiejski tjunink
jak nim jezdzilem przed zima jeszcze to wszystko mechanicznie bylo ok
eh jaki piekny miniaczek.. jak one mi sie strasznie podobaja..
[ Dodano: Pon 26 Lut, 2007 ]
5-teczka Turbo:
http://my.ricardo.ch/accd...=0&LanguageNr=0Niemy - Pon 26 Lut, 2007 to mini jest poprostu c.u.d.o.w.n.e
ale cena wprostproporcjonalnie odstraszajaca niestety
widzialbym takie dla mojej pannystrick - Pon 26 Lut, 2007 Niemy to saxo było z lublina, albo okolic! kosztowało ok 25k?Loko - Pon 26 Lut, 2007 Masz na myśli to?
Wygląda na to że to to samo
DeeS - Pon 26 Lut, 2007 oooo:) skoro to te to ono bylo tak mocno jebniete ze pozal sie boze saxorulez - Pon 26 Lut, 2007 z etgo co wiem to w przód..
ale było słabo naprawione chociażby mechanicznie.. wiem ze urwało przy dzwonie zawór EGR i właściclel go nie zlożył już potem.strick - Pon 26 Lut, 2007 Tak dokładnie, o tym myslałem, już nawet znalazłem foty, ale mnie uprzedziłeś k-mart - Pon 26 Lut, 2007 nie no, wlasciciel tego saxo to czlowiek ze stylem Michał - Pon 26 Lut, 2007 miałem go kupić k-mart - Pon 26 Lut, 2007 chyba ze wzgledu na moc: z tym body-shitem powinien miec minimum +30KM FreeMan - Pon 26 Lut, 2007 http://www.allegro.pl/ite..._sport_ph2.html
spieszcie sie bo mozecie niezdarzyc.... z tak ogromnym zainteresowaniem ten gosc sprzedaje to clio juz z pol roku...
a co powiecie na temat tego saxo ?strick - Pon 26 Lut, 2007 Oba auta sie juz bardzo długo sprzedaja! A to clio było nawet przez krótki czas o 1k tańsze!