Anonymous - Pon 16 Lis, 2015 Mając tak blisko w Beskidy, kupiłbym na Twoim miejscu Enduraka i nak@#wiał non stop, frajda podobna jak jazda autem, a dużo tańsza, nie licząc zakupu sprzętu oczywiście Janusz - Pon 16 Lis, 2015 pedałowanie mnie nie jara.... DH juz bardziej ale tu koszty prawie jak przy upalaniu samochodem, + jestem stary + tras wcale nie tak duzo+ znajac mnie to bym wiecej lezał w szpitalu niż jeździł Anonymous - Pon 16 Lis, 2015 Enduro masz prawie jak DH tylko wjeżdżasz samemu, wiek to tylko wymówka, a w przypadku dachowania klatka nie pomoże
W przypadku DH jest coraz więcej parków typu Mosorny, Śnieżnica w Kasinie czy Kluszkowce czy choćby tuż za granicą po Słowackiej stronie Tatr kaziu1985pn - Pon 16 Lis, 2015 Skoro temat o rowerach to czy rockrider 560 jest sensownym wyborem ?Anonymous - Pon 16 Lis, 2015 Zależy do czego?kaziu1985pn - Pon 16 Lis, 2015 A co ja na tych nizinach moge, troche asfaltu trochę piasku lasy kilka górek o wzniosie do 100mAnonymous - Pon 16 Lis, 2015 W tej cenie to dobry rower, i do tego wystarczy w zupełności, ma co prawda koła 26 cali, które powoli odchodzą do lamusa, ale całość wygląda dobrze Anonymous - Pon 16 Lis, 2015 Janusz, Stary jesteś?Że co kurwa?kaziu1985pn - Pon 16 Lis, 2015 Justine, no właśnie 2200plnow jak na ten osprzęt to chyba dobrze, w góry się pewnie nie nadaję ale wszystkiego miec nie można:)Janusz - Wto 17 Lis, 2015
rabarbar napisał/a:
Janusz, Stary jesteś?Że co kurwa?
w sensie żeby do czegoś dojść w niewkurwianiu w dół
a nie na rekreacyjne upalania Anonymous - Wto 17 Lis, 2015 W nakurwianiu w dół nie widzę Cię, ale w tym jest potencjał